Gabi Firea, provocare pentru PNL: Să aibă o atitudine similară PSD

Gabriela Firea, purtător de cuvânt al social-democraților, îi provoacă pe cei din "noul PNL" să aibă o atitudine similară cu membrii PSD, privind îmbunătățirea imaginii clasei politice.  

Într-un comunicat de presă transmis ziare.com, senatorul Gabriela Firea afirmă că "toți parlamentarii PSD sunt alături de conducerea partidului, alături de Victor Ponta și Liviu Dragnea, în aplicarea proiectului de modernizare a PSD".

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, "ideea de a separa funcțiile administrative de cele de partid este una bună, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a percepției de baron. Nu discutăm despre ce este corect în aceasta percepție, ci despre modul în care ea influențează relația cu alegătorii. Susținem ducerea până la capăt a acestui proiect de modernizare", a mai spus Gabriela Firea, care a lansat, totodată, și o provocare pentru "noul PNL".

"Aștept și din partea "noului PNL" să aibă o atitudine similară, să vină cu un proiect de modernizare care să contribuie la îmbunătățirea imaginii clasei politice. Dacă oamenii precum Blaga, Flutur, Petrache și alții nu fac un pas în spate, liberalii și democrat-liberalii au legitimitate zero să vorbească despre reforma sau despre sensul votului oamenilor", consideră Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel