EXCLUSIV  Florea, ședință ÎN PARC. Situație incredibilă cu consilierii PNL

Daniel Florea
Daniel Florea

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a povestit un episod incredibil cu consilierii PNL, care a avut loc când şedinţa de Consiliu Local s-a desfăşurat în parcul Sebastian. 

"Am făcut în parc la Sebastian şedinţă de Consiliu în prezenţa a mii de oameni şi liberalii tot nu au venit. Au venit trei consilieri de la USR, s-a deblocat proiectul Antiaeriană şi în acest moment putem să spunem că suntem pe ultima sută de metri. Sper să nu fie blocat proiectul la Consiliul General, eu voi merge să îl susţin. Liberalii nu au venit şi apoi arată cu degetul, că  nu s-a făcut nimic pentru trafic. Fraţilor, legea vă dă şi nişte obligaţii, nu numai drepturi. Nu aveţi dreptul să vă bateţi joc de proiectele pentru cetăţenii ţării.", a explicat primarul. 

PNL şi USR, fără iniţiative

"Cei de la PNL, în trei ani şi jumătate de când sunt eu primar, nu au avut o iniţiativă de HCL. Cei de la USR au avut două, una care era deja implementată şi una care nu era în atribuţiile noastre. La un moment dat au pus un proiect de HCL pe ordinea de zi şi au votat împotrivă. Eu ce să mai înţeleg?", a mai spus Daniel Florea în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel