Firmele de publicitate, anchetate de Consiliu Concurenței

dosare
dosare

Consiliul Concurenței a declanșat o anchetă   pe piața comercializării serviciilor de media care alcătuiesc Clubul de Media. Investigația se referă la o posibilă înțelegere între companiile active pe aceasta piață, în vederea eliminării concurenței la licitațiile pentru atribuirea conturilor de publicitate ale clienților din România.

Cele zece agenții de media care alcătuiesc Clubul de Media au fost controlate de oficialii Consiliului Concurenței. Este vorba despre Brand Programming Network, Initiative Media, MEC Romania, MediaCom, Mindshare, Optimedia, Starcom MediaVest Group, United Media, Universal McCann (UM- parte din B.V. McCann Erickson), Zenith România, scrie paginademedia.ro.

 Consiliul Concurenţei spune că descinderea a fost făcută în urma unei sesizări. Investigaţia se referă la o posibilă înţelegere între companiile active pe această piaţă, în vederea eliminării concurenţei la licitaţiile pentru atribuirea conturilor de publicitate.

 Potrivit informațiilor paginademedia.ro, controlul vine după ce, la unele licitații din industria de media, anumite agenții, parte a Clubului de Media, au refuzat să participe dacă agenția Media Investment, parte a The Group, era înscrisă în competiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel