Filiala PMP Brașov se opune fuziunii cu PNL şi îl sprijină pe Cristian Diaconescu

Filiala PMP Brașov se opune fuziunii cu PNL şi îl sprijină pe Cristian Diaconescu / foto: Facebook PMP
Filiala PMP Brașov se opune fuziunii cu PNL şi îl sprijină pe Cristian Diaconescu / foto: Facebook PMP

PMP Braşov nu susţine demersurile unei părţi a conducerii centrale de a fuziona cu PNL.

Preşedintele filialei, Radu Paul, declară, într-un comunicat de presă, că şedinţa de miercuri a conducerii formaţiunii politice, în care s-a decis convocarea, în februarie, a Congresului, a fost 'ilegală şi nestatutară'.

Preşedintele PMP Braşov, Radu Paul, susținere pentru Cristian Diaconescu

'Nu mai este un secret că o parte din membrii Consiliului Naţional al Partidului Mişcarea Populară doresc să dispară PMP, respectiv să fuzioneze cu liberalii. Fiecare dintre cei în cauză găsesc tot felul de alte motive şi ascund realitatea în faţa colegilor, deoarece sunt conştienţi că marea majoritate a membrilor PMP din România şi Diaspora sunt împotriva unei fuziuni cu liberalii. Cu toate acestea, şi-au negociat, într-un mod lipsit de fair play, diverse lucruri la nivel local şi naţional, iar moneda de schimb este dispariţia PMP (...)

Le transmit pe această cale că pot să continue pe acest drum, însă nu vor avea parte şi de susţinerea noastră, a celor care îşi doresc un PMP cu principii solide, condus de un om precum Cristian Diaconescu', se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PMP Braşov, Radu Paul.

Planul ar fi pus la cale de către Eugen Tomac, fostul preşedinte al partidului, 'cel responsabil de neintrarea PMP în Parlament' şi care a organizat, miercuri, o şedinţă 'ilegală şi nestatutară'

Potrivit acestuia, planul ar fi pus la cale de către Eugen Tomac, fostul preşedinte al partidului, 'cel responsabil de neintrarea PMP în Parlament' şi care a organizat, miercuri, o şedinţă 'ilegală şi nestatutară'.

'Orice şi-au negociat, este foarte puţin probabil să se concretize pe termen lung, pentru că liberalii le vor face vânt cu prima ocazie. Plus că, în 2024, îşi vor pune oamenii lor pe liste şi nu 'străinii' veniţi din PMP', a mai susţinut preşedintele PMP Braşov.

Citește și: Cristian Diaconescu (PMP) acuză jocuri murdare în interiorul partidului: E ilegal!

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, acuză jocuri de culise în interiorul formaţiunii.

"În această dimineață, am avut o surpriză neplăcută, să constat, că un grup de 'organizatori binevoitori', au convocat aseară o adunare, pe care au denumit-o în mod ILEGAL Colegiu Național(conform Statutului Partidului - urmează să revin cu detalii). Au încercat să legitimeze aceasta adunare, inducând în eroare participanții că eu și colegii mei din Conducerea Centrală am fi parte din această inițiativă.

Ca să fie clar, NU am inițiat, NU am participat la întâlnire, NU legitimăm nicio decizie pe care ar fi luat-o acest grup, organizat în mod nestatutar. Deciziile de demitere și numire a altor persoane pe loc, cât și așa-zisul Congres anunțat pentru februarie sunt ilegale, urmând ca cei care au organizat această inițiativă să cunoască consecințele în scurt timp.

Comunicarea pe pagina oficială a partidului este în acest moment compromisă, ceea ce se postează acolo nu reprezintă poziția oficială a Conducerii Centrale", transmite Cristian Diaconescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel