EXCLUSIV  Fierbere în PNL. Sondaj-cheie înainte de decizii tranșante

Miercuri este ziua cheie în PNL. Se iau decizii tranșante după alegerile locale. La ora 15:00, începe ședința Biroului Politic Național al PNL. 

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, după o zi de absență, au ieșit învingători: "Cel mai bun scor al PNL", fără a spune nimic despre PDL. În ciuda declarației transmise a doua zi după alegeri, luni, Alina Gorghiu a anunțat astăzi seară, la Realitatea TV, că președinții organizațiilor de sector din PNL și-au depus mandatele după rezultatele alegerilor locale, nemulțumiți fiind de aceste rezultate. Le-a mulțumit și a transmis că merge mai departe, în procedură de urgență, ca până în 15 iulie să-i înlocuiască. Însă, cel puțin trei dintre ei susțin că nu și-au dat demisia. Potrivit stiripesurse.ro, Anca Boagiu (PNL Sector 2), Marius Rogin (PNL Sector 4) și Cristi Olteanu (PNL Sector 5) spun că nu și-au depus demisiile. 

Alina Gorghiu a vorbit și despre Cătălin Predoiu care, în urma scorului obținut, de 11,10%, s-a văzut în situația de a-și da demisia. Alina Gorghiu a dat trei nume de posibili înlocuitori "la fel de buni" pentru a fi înlocuitori lui Cătălin Predoiu: Teodor Atanasiu, Adriana Săftoiu, Cristian Bușoi. Despre propria demisie, Alina Gorghiu spune că nu e cazul să fie judecată poziţia unui preşedinte de partid în funcţie de o filială. 

Miercuri se vor lua decizii cheie ca urmare a acestei fierberi din PNL. DCNEWS vă va ține la curent cu privire la deciziile care se vor lua în partid. Până atunci, puteți vota în sondajul dcnews.ro dacă ar trebui sau nu să-și dea demisia copreședinții PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel