Fenechiu devine numărul doi în PNL iar Dan Motreanu șeful campaniei pentru alegeri

relu
relu

 Crin Antonescu, a anunțat, miercuri,  în urma şedinţei Consiliului Naţional Executiv că deputatul Dan Motreanu va conduce campania pentru alegerile locale şi că Relu Fenechiu a fost investit ca prim locţiitor al lui în partid.

 Crin Antonescu a spus că Relu Fenechiu va fi prim locţiitorul lui în partid şi că împreună cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea vor asigura conducerea politică uzuală a USL. ,,De asemenea, domnul deputat Relu Fenechiu, vicepreşedinte al partidului cu atribuţii politice, nefiind nici membru al Guvernului, ceea ce domnia sa a dorit să nu fie, nefiind nici candidat la alegerile locale, cum mulţi dintre colegii noştri sunt, a fost investit practic cu calitatea de prim locţiitor al preşedintelui, de număr doi în partid şi împreună cu mine în perioada următoare cu partenerii din PSD, domnul Liviu Dragnea, înţeleg prin mod principal cine va fi desemnat de la PC, vom coordona din punct de vedere politic activitatea USL ” , a precizat liberalul.

 "Domnul Eduard Hellvig, secretar general al PNL, rămâne secretar general al partidului, dar renunţă la misiunea pe care o avea, aceea de a coordona campania pentru alegerile locale din partea PNL. Această misiune de a conduce campania a fost încredinţată domnului deputat Dan Motreanu, colegul nostru care a mai condus campanii ale PNL cu bune rezultate şi pe care colegii în unanimitate cu propunerea mea l-au mandatat cu această misiune ” , a spus Antonescu.

Motreanu a anunţat că obiectivul USL pentru locale este câştigarea a 27 de Consilii Judeţene şi două treimi din primăriile din România.

Preşedintele PNL a adăugat că „Victor Ponta rămâne preşedinte al PSD, copreşedinte al USL, dar conducerea politică uzuală atâta timp cât domnia lui va fi prim-ministru o vom asigura împreună cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu domnul deputat vicepreşedinte Relu Fenechiu şi bineînţeles după caz cu liderii grupurilor parlamentare, cu toţii colegii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel