Fenechiu, acuzat că scoate pesediștii de la butoane, prin comasarea ARR-RAR-ISCTR

fenechiu relu dece
fenechiu relu dece

Vicepreședintele PDL Alexandru Nazare spune că propunerea Ministerului Transporturilor - de a comasa Autoritatea Rutieră Română (ARR), Registrul Auto Român (RAR) și Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) - este o etapă a conflictului intern din USL, Relu Fenechiu încercând astfel să elimine membri PSD cu funcții de conducere la Transporturi.

”Apropierea verii și căldura ultimelor zile probabil că au dat dureri de cap oficialilor din MT, doar așa se poate explica ultima năstrușnicie pusă la cale de ministrul Fenechiu și echipa sa. Comasarea ARR, RAR și ISCTR ar crea o instituție mamut, ultrabirocratică și care ar gestiona în același timp licențierea și controlul în domeniul transportului rutier. În niciun stat UE nu s-a mai pomenit ca cei care fac regulile să fie și cei care verifică aplicarea lor.

Probabil pe fondul relației tot mai tensionate din interiorul USL ministrul liberal Fenechiu a găsit soluția optimă prin care să elimine niște pesediști de la butoanele transportului rutier din cele trei instituții, întrucât doar una este controlată de PNL. Ce lovitură mai bună poate să ofere PNL prim-ministrului Ponta decât lovind acolo unde doare mai tare, adică în șefimea pesedistă care se vede dintr-o singură mișcare decapitată din două instituții puternice, cu structuri deconcentrate în fiecare județ”, spune vicele PDL pentru politici economice, mediu de afaceri și fonduri europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel