Exclusiv: Rareș Mănescu, despre plecarea la partidul lui Tăriceanu

Rares
Rares

Vicepreședintele PNL, Rareș Mănescu, a făcut declarații pentru DC News în legătură cu știrea despre plecarea sa la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Un site a anunțat, pe surse, în cursul zilei de miercuri, că Partidul Reformator Liberal va da o lovitură de imagine, prin cooptarea unui membru marcant al PNL. Astfel, se anunța că Rareș Mănescu, primarul sectorului 6 și un membru de bază al conducerii PNL, va părăsi partidul, rămânând membru doar formal, pentru a nu pierde primăria. La fel ca Emil Boc, care a rămas în acte membru PDL, dar s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară și a lipsit de la toate evenimentele organizate de democrat-liberali, participând, în schimb, la acțiunile PMP.

Contactat de DC News, Rareș Mănescu a negat categoric orice apropiere de Călin Popescu Tăriceanu sau de partidul pe care acesta se străduiește să-l înființeze.

”Este o minciună gogonată, a spus Rareș Mănescu, pentru DC News. Nici pomeneală să plec din PNL. Lansarea acestui zvon fără nicio bază reală este un joc murdar, menit să proiecteze o imagine falsă. Aceea că partidul lui Tăriceanu ar exista cu adevărat, când noi știm cu toții că este o mascaradă, o grupare de Stânga, sponsorizată de PSD, o formațiune de trădători care fac jocurile socialiștilor”.

Renate Weber, altă personalitate a PNL care este vizată de zvonurile privind părăsirea partidului, a negat, de asemenea, orice intenție de plecare din PNL. ”Nici nu mi-am pus problema, a declarat Renate Weber pentru DC News. Sunt eurodeputat PNL, acționez în grupul PPE, așa cum a decis partidul”, a adăugat d-na Weber.

Strategia prin care se vehiculează nume ale unor lideri PNL dispuși să-l urmeze pe Călin Popescu Tăriceanu a fost folosită din momentul în care acesta s-a alăturat PSD. Schimbarea de tactică vizează implicarea unor personalități marcante, care să transmită un semnal puternic către liberalii din organizațiile locale. Dacă, în cazul d-nei Weber, pierderea unui europarlamentar ar fi fost doar o lovitură de prestigiu, plecarea lui Rareș Mănescu ar fi afectat puternic funcționarea Alianței Creștin-Liberale. Mănescu conduce un sector mai mare decât multe municipii și s-a dovedit un bun organizator în campaniile electorale de până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel