Excluderi din USR. Moșteanu: Să ne respectăm! Nu poate funcționa așa!

Continuă scandalul din USR. Deputatul Ionuţ Moşteanu a anunţat că Biroul Naţional al USR va analiza sesizările privind excluderea a altor cinci membri, după ce Oli Ardelean a fost îndepărtată. 

„Da (USR are Birou Național miercuri-n.r), dar sunt niște sesizări, sesizări care au venit către Biroul Național, făcute de diverși colegi, cu niște probe, niște print screenuri din discuții, niște discuții la care au fost mai mulți martori, niște poziții externe ale diverșilor colegi, inclusiv al colegei care a vorbit mai devreme. Biroul Național analizează, ascultă respectivii colegi, ce au de spus despre sesizări și apoi iau o decizie. Nu sunt excluderi automate", a spus deputatul USR Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Protest în interiorul USR


„Este corect că oamenii să protesteze atunci când sunt nemulțumiți. Noi am protestat de la primul până la ultimul, până la președintele partidului, am protestat multe zile în stradă, din 2017 până acum. Accept că nu pot fi de acord, mi-aș dori însă să avem maturitatea și să ajungem la maturitatea în care să discutăm lucrurile astea în partid. Și cu toții știu, oamenii de bună credință, că la noi în partid se dezbat toate lucrurile, toate detaliile. Ușile celor din conducere sunt deschise, telefoanele sunt deschise", a adăugat Moșteanu, conform Mediafax. 

Se cere mai mult respect 

„Eu zic că Dan Barna vrea să ducă partidul asta în continuare mai departe, l-a dus până aici, vrea să îl ducă mai departe, să devină un partid matur, care poate să fie un partener credibil de guvernare și lucrurile trebuie să se schimbe, trebuie să învățăm să ne respectăm mai mult între noi, să învățăm să dezbatem intern, să arătăm a partid politic care poate să guverneze local sau central oricând, începând de mâine. Ori în momentul asta, în care orice coleg aude în anumite grupuri, anumite chestii, deci eu trebuie să le spun extern înainte să verific ceva, nu poate funcționa așa un partid politic, dacă auzim niște lucruri, haideți să le verificăm înainte, haideți să avem grijă față de partid, față de ceilalți colegi care muncesc în partid", a subliniat Moșteanu.

Sesizările îi au în vizor pe Vișinel Bălan, Daniel Giurcă, Claudia Postelnicescu, Ciprian Lupaș și Cosmin Stoenoiu. Excluderea acestora va fi discutată în ședința de miercuri a Biroului Național a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel