EXATLON ROMÂNIA. Mesajul care i-a pus pe jar pe fani: "Vești proaste din Dominicană"

EXATLON
EXATLON

Fanii Războinicilor și Faimoșilor sunt îngrijorați după ce în mediul online s-au anunțat "vești proaste din Dominicană".

EXATLON ROMÂNIA. Amintim că pe rețeaua de socializare Facebook, de pe un cont ce pare fals, a fost publicat, înainte de a fi difuzată ediția în care s-a spus numele persoanei eliminate din cadrul competiției, următorul mesaj: "EXCLUSIV: Exatlon România a rămas fără prințesa Diana Belbiță. În urma voturilor, aceasta a părăsit competiția. Drum bun, Belbiță!". Ceea ce s-a și întâmplat. 

EXATLON ROMÂNIA. De menționat că de pe acest cont, în contextul altor nominalizări, au fost publicate mesaje cu privire la persoanele eliminate, dar și cu referire la echipa care pierde o anumită probă. Ulterior, acestea s-au adeverit.  

EXATLON ROMÂNIA. Vineri, 20 aprilie, de pe același cont, a fost publicat următorul mesaj: "Vești proaste din Dominicană. Revin mâine cu informații". În acest context, fanii sunt îngrijorați, întrebându-se despre ce vești ar putea fi vorba.

(w670)

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. "Sper că nu vreo accidentare", scria un fan în timpul ce altul a zis: "Sper că nu se accidentează vreunul dintre războinici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel