EXATLON ROMÂNIA. Mesajul care i-a pus pe jar pe fani: "Vești proaste din Dominicană"

EXATLON
EXATLON

Fanii Războinicilor și Faimoșilor sunt îngrijorați după ce în mediul online s-au anunțat "vești proaste din Dominicană".

EXATLON ROMÂNIA. Amintim că pe rețeaua de socializare Facebook, de pe un cont ce pare fals, a fost publicat, înainte de a fi difuzată ediția în care s-a spus numele persoanei eliminate din cadrul competiției, următorul mesaj: "EXCLUSIV: Exatlon România a rămas fără prințesa Diana Belbiță. În urma voturilor, aceasta a părăsit competiția. Drum bun, Belbiță!". Ceea ce s-a și întâmplat. 

EXATLON ROMÂNIA. De menționat că de pe acest cont, în contextul altor nominalizări, au fost publicate mesaje cu privire la persoanele eliminate, dar și cu referire la echipa care pierde o anumită probă. Ulterior, acestea s-au adeverit.  

EXATLON ROMÂNIA. Vineri, 20 aprilie, de pe același cont, a fost publicat următorul mesaj: "Vești proaste din Dominicană. Revin mâine cu informații". În acest context, fanii sunt îngrijorați, întrebându-se despre ce vești ar putea fi vorba.

(w670)

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. "Sper că nu vreo accidentare", scria un fan în timpul ce altul a zis: "Sper că nu se accidentează vreunul dintre războinici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel