EXCLUSIV  EXATLON luna mai propuneri ELIMINĂRI. AGRESIUNE pe Facebook: TOTUL s-a aflat

Aproape zilnic, o persoană care se ascunde sub pseudonimul Cornel Ilie publică pe Facebook, informații de la EXATLON, date certe care sunt difuzate în online înainte ca acestea să apară la Kanal D.

De exemplu, în ziua în care se fac propuneri pentru eliminare, acest personaj, cu câteva ore înainte de începerea competiției, anunță numele concurenților. Și, de fiecare dată, are dreptate. Întotdeauna informează, cu exactitate, ce urmează să se întâmple la EXATLON. Până acum, câteva publicații îi preluau postările, dar DC News a decis să renunțe la publicare. Colegele noastre, Scutaru Cristina și Irina Constantin, care au căzut în capcana acelui personaj au fost sancționate și nu vor mai scrie despre EXATLON câteva săptămâni. Pe site-ul nostru puteți urmări emisiunea în format LIVE TEXT, dar puteți și participa la sondaje despre concurenți.

(w670)

A da spoiler nu este corect față de niște oameni care au făcut investiții masive într-un astfel de show, este de părere jurnalistul Val Vâlcu. Cel mai probabil, persoana care dă informații despre EXATLON este cineva din interior. Cornel Ilie este precum celebrul chelner român care scuipă în ciorbă din răutate. Această persoană se ascunde sub un nickname și dă câte un spoiler aproape în fiecare zi. 

Dincolo de trădarea din partea unei persoane din interior, dincolo de etica muncii, vorbim despre faptul că oricine se poate ascunde sub o identitate falsă și, cu aceeași ușurință, poate pune scenarii false pe Facebook și, în unele cazuri, se creează panică. Încă o dată se dovedește că statul, care are tot felul de pârghii, nu poate să protejeze un business privat de o agresiune pe Facebook.

[citeste si]

Până la urmă, este mai interesant să urmăriți emisiunea EXATLON pe Kanal D sau, dacă nu aveți timp, vă invităm să vedeți informații în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO decât să aflați, seară de seară, de la o persoană care se ascunde sub o identitate falsă, cine pleacă din concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel