Emil Grădinescu despre scandalul imnului la hockey: De ce ne uităm în gura lor? Fondul problemei este altul

EMIL_GRADINESCU
EMIL_GRADINESCU

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu a declarat pentru De Ce News că scandalul imnului Ținutului Secuiesc intonat la meciul de hockey România -Ungaria este exgerat, întrebându-se de ce trebuie să se uită lumea în gura maghiarilor.

”Eu sunt un pic mai liberal în gândire. Curentul general de opinie este că orice maghiar căruia nu-i convine în România să plece. Eu mă întreb de ce tot ne uităm în gura lor? De ce ne agităm la tot ce spun ei? Nu e o ceva nou. Fondul problemei este altul. Majoritatea patinoarelor se află în Ardeal. Acolo este dezvoltat hockey-ul. De ce nu se fac și în Muntenia? Plus că este scump. Antrenamentul Stelei durează 50 de minute pentru că nu au bani pentru întreținerea gheții”, a declarat el

Întrebat dacă întâmplarea de la meci ar putea fi o transmitere a unui mesaj din mediul politic, Emil Grădinescu nu a exclus această posibilitate.

”Este posibil. Hockey-ul este un simbol în Miercurea-Ciuc, este viața lor. Partidul Civic Maghiar este mai radical în ceea ce privește cerințele sale, decât UDMR. Totuși, nu cred că maghiarul de rând se simte mai bine văzând această știre. El se gândește la prețul gazelor, întreținere și alte chestiuni de genul acesta.”

În legătură cu Tihamer Becze, care a suținut că nu România a câștigat meciul ci Ținutul Secuiesc, Grădinescu a spus că ”tânărul acela nu poate fi un vector de imagine pentru secuime”.

”Cine este acel tânăr? E mic, nu are experiență de viață. Stăm acum și ne uităm în gura unui copil. O să vadă care e treaba el când o să mai crească.”, a spus el

Citește și: Hocheiştii români au intonat doar imnul Ungariei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel