EBa o ironizează pe Turcan: M-a liniștit Raluca, pot rămâne în PDL

eba turcan dece
eba turcan dece

Elena Băsescu a răspuns ironic că asigurările date de colega de partid, Raluca Turcan, au mai liniștit-o, dat fiind că acestea vin partea celei care a venit în PDL ”după ce Traian Băsescu era președinte și câștigase toate bătăliile electorale.”

”M-am liniştit acum când Raluca m-a asigurat că PDL nu are ca obiectiv 'în acest moment' să mă dea afară şi că pot rămâne momentan în partidul în care ea a venit după ce Traian Băsescu era deja preşedinte şi câştigase toate bătăliile electorale”, a scris mezina președintelui pe Facebook.

Elena Băsescu critică, în același mod ironic, ascensiunea politică a Ralucăi Turcan, soția lui Valeriu Turcan, lăsând să se înțeleagă faptul că pedelista a fost sprijinită intenst de Theodor Stolojan și Traian Băsescu.

 ”Sunt mândră de faptul că sunt susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la vârful politicii pe propriile picioare, fără sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Băsescu, al cărui purtător de cuvânt a fost soţul ei, înainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanţi PNL ori PC”, a conchis europarlamentarul.

.Raluca Turcan a fost întrebată, vineri, despre zvonurile privind excluderea din partid a Elenei Băsescu. Vicepreședintele a răspuns că ”PDL nu are în acest moment ca obiectiv s-o dea afară pe Elena Băsescu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel