Dubai construiește primul hotel subacvatic din lume. Vezi cum va arăta

Când vine vorba de idei bizare de proiecte imobiliare recente, Dubai ar putea deține supremația mondială, numai dacă luăm în calcul cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa sau insulele Palmier, insule artificiale create din nisip compactat şi piatră. Astfel nu este surprinzător să auzi că arhitecții din Dubai plănuiesc construcția unui hotel de 1.000 de metri pătrați, pe jumătate scufundat în Golful Persic, potrivit Daily Mail.

Acesta va avea 1000 de metri pătraţi, 21 de camere va fi construit de Compania Deep Ocean Technology (DOT) împreună cu BIG InvestConsult AG, iar secțiunea subacvatică va fi amplasată la 10 metri sub nivelul Golfului Persic.

Construcția va fi de forma unei nave spațiale formată din două discuri, care vor fi conectate prin trei piloni unde vor fi amplasate ascensoarele și scările ce vor asigura deplasarea de la suprafața apei, înspre adânc. De asemenea, hotelul, care țintește Cartea Recordurilor, va avea un centru de scufundări, un SPA, o grădină, pistă de aterizare pentru elicoptere, restaurante, precum și alte numeroase facilităţi.

Structura hotelului va fi în proporţie de 70% sub apă, iar un sistem de iluminat special va lumina flora şi fauna din afară, în timp ce discurile mobile care fac legătura între modulele construcției vor absorbi energia generată de apele golfului, pentru ca turiștii dornici de extravaganțe să nu simtă valurile.

Secţiunea subacvatic este situat până la 10 de metri adâncime şi este compus din 21 de camere de hotel adiacente la centrul de scufundări scufundat şi un bar. Un sistem de iluminat special va lumina flora şi fauna din afara şi cea mai înaltă tehnologie în camerele va permite clienţilor pentru a apropia şi să ia o privire mai atentă chiar şi la cele mai mici creaturi cu ajutorul fotografiei macro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel