Drapelul Ungariei lângă cel al României, poziționat invers, la meciul CSM Satu Mare-U Transilvania

drapel
drapel

Meciul de handbal dintre CSM Satu Mare şi U Transilvania, disputat, ieri, la Cluj, riscă să genereze un nou scandal cu iz interetnic, după ce suporterii echipei sătmărene au adus în tribune drapelul Ungariei şi l-au aşezat lângă tricolorul României care a fost poziţionat invers.

Chiar dacă meciul a fost câștigat cu 34-26, de către ”U” Transilvania, gestul fanilor din Satu-Mare i-a supărat pe suporterii clujeni care au scandat împotriva galeriei din Satu Mare, fără a se înregistra incidente violente.

În galeria sătmărenilor s-a aflat şi viceprimarul din Satu Mare, Kereskenyi Gabor, din 2008, după ce în perioada 2004-2008 a fost consilier local. În prezent, Kereskenyi Gabor este şi preşedintele Comitetului director de la CSM Satu Mare, informează Gazeta Sporturilor.

Întrebat de jurnaliștii de la RTV, dacă a fost prezent la meciul de la Cluj, Kereskenyi Gabor a declarat: "Da şi eu am fost prezent la meci. Am citit şi eu pe site-ul gsp acest articol. Suporterii echipei CSM Satu Mare arborează steagul în semn de respect. Nu cred că e vreo problemă. Nu au foast niciun fel de scandări. Eu nu am auzit niciun strigăt nimic, am vorbit şi cu antrenorii şi nici ei nu au auzit nimic".

Incidentul de la Cluj, succede celui din decembrie anul trecut, când jucătorii naţionalei României de hochei pe gheaţă au cântat imnul Ungariei, în timp ce pe cel al României l-au ignorat complet.

Citește și:

Hocheiştii români au intonat doar imnul Ungariei

dintre CSM Satu Mare şi U Transilvania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel