Dragnea, termen limită pentru UNPR: ”Nu putem depăși 1 decembrie”

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că politica privind posibile alianțe pe care social-democrații le pot face trebuie finalizată până pe 1 decembrie.

"Politica de alianțe sau posibile alianțe pe care le putem face trebuie finalizată până pe 1 decembrie. Nu putem depăși 1 decembrie, pentru că trebuie să ne stabilim candidații pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp - o lună, o lună și jumătate este suficient timp", a declarat duminică Liviu Dragnea, cu prilejul Conferinței extraordinare a Organizației Femeilor Social Democrate.

El a precizat că tot mai mulți social-democrați din teritoriu susțin o alianță cu UNPR, fiind apreciată poziția acestui partid la moțiunea de cenzură.

"Faptul că UNPR a stat lângă noi, chiar rezistând la toate aceste presiuni și promisiuni, a contat foarte mult și din ce în ce mai mulți colegi în teritoriu și membri spun că este bine să facem o alianță cu UNPR, adică o alianță de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcțională", a adăugat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel