Dosarul ”Van Damme de Bistra”. Victima cere recuzarea procurorului de caz. "Ține dosarul pe loc de zece luni"

Dosarul ”Van Damme de Bistra”. Victima cere recuzarea procurorului de caz. "Ține dosarul pe loc de zece luni" / Foto: Pixabay
Dosarul ”Van Damme de Bistra”. Victima cere recuzarea procurorului de caz. "Ține dosarul pe loc de zece luni" / Foto: Pixabay

”Van Damme de Bistra”, pe numele său Dorel R., cere recuzarea procurorului de caz.

”Van Damme de Bistra”, pe numele său Dorel R., ar fi fost bătut în ianuarie 2021 de niște bărbați cu cagule pe cap după ce ar fi sunat la Poliție să reclame că într-un restaurant se organizează un eveniment. La zece luni de la agresiune dosarul de cercetare este încă  „în plop”, iar victima solicită recuzarea procurorului de caz.

„Am făcut cerere de recuzare a procurorului, de când a luat dosarul în cercetare proprie a audiat suspecții, dar nu a luat nici o măsură împotriva acestora.

Suspecții au fost audiați și întrebați dacă m-au lovit cu obiecte contondente, dar aceștia s-au abținut din a da o declarație, nu s-a emis nici măcar un ordin de reținere pentru 24 de ore, chiar dacă aceste persoane au comis fapte deosebit de grave, fapte cu violență.

Acest procuror ține dosarul pe loc de zece luni și nu cred că va rezolva ceva, nici să-l înțepe în ochi și tot nu ar vedea dreptatea . Sunt extrem de nemulțumit de acest procuror B.M., în urmă cu câteva luni mi-a clasat un alt dosar cu o plângere penală împotriva a doi agenți care m-au încătușat, bruscat și lovit în stradă fără a avea un motiv. Acest procuror mi-a înlăturat toate probele. Nu am încredere că acest procuror poate fi imparțial atâta timp cât a luat decizia de a clasa o altă plângere de a mea în timp ce dosarul în care sunt vizați doi agresori deosebit de periculoși îl ține pe loc.

După ce o să primesc răspuns la recuzare o să fac plângere mai departe. pentru a fi trași la răspundere acești infractori deosebit de periculoși. Sunt convins că atât timp cât plângerile mele vor fi pe masa procurorilor din Județul Alba vor avea aceeași soartă „clasare”.", a declarat Dorel R pentru Ziarul Unirea

Ce s-ar fi întâmplat în ianuarie 2021

Bărbatul ar fi sunat la 112 în data de 30 ianuarie 2021 pentru a semnala faptul că la o pensiune din localitate se desfășoară o petrecere privată, deși la momentul respectiv măsurile de prevenire și protecție impuse de statul român nu permiteau organizarea unui astfel de eveniment. În plus, localitatea era în carantină atunci. Polițiștii nu ar fi răspuns imediat solicitării, iar Dorel R. ar fi mers la secția de poliție arondată zonei. Ulterior, după insistențele bărbatului, o patrulă s-a deplasat la fața locului. Potrivit lui Dorel R., oamenii legii au întârziat să intervină pentru că pensiunea cu pricina este deținută de soția unui polițist din  Câmpeni, un oraș din apropiere de Bistra, ce ulterior evenimentului s-a pensionat fulgerător.

Polițiștii deplasați la fața locului au considerat că nu se încalcă nici o regulă, regulament ori lege și au plecat. La scurt timp de la plecarea polițiștilor doi bărbați cu cagule care aveau răngi în mâini au venit către autoturismul unde se aflau Dorel R. împreună cu o persoană de sex feminin, proprietara bunului mobil. Aceștia ar fi început să lovească cu răngile mașina, distrugând autoturismul și agresându-l fizic pe Dorel R. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel