Dinamo, la un pas de a pierde  palmaresul, culorile şi sigla

Dinamo poate pierde totul dacă retrogradează
Dinamo poate pierde totul dacă retrogradează

Dinamo va juca în play-out şi se va lupta la retrogradare, iar dacă va ajunge în eşalonul secund, va pierde şi patrimoniul.

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, care evoluează în liga a 4-a, deţine în acest moment palmaresul şi sigla lui Dinamo, iar gruparea din Liga 1 a primit drept de folosinţă pe perioadă nedeterminată, în momentul care a fost cumpărată de Ionuţ Negoiţă. Doar că acest drept este valabil cât timp clubul se află în primul eşalon, precizează digisport.ro.

Fanii din DDB anunţă că retrogradarea ar însemna pierderea patrimoniului (palmares, culori, stemă) şi, practic, dispariţia lui Dinamo.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis DDB.

După 28 de etape disputate în Liga 1, Dinamo se află pe locul 14, de baraj, cu 27 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel