Dinamo. Adrian Năstase, implicare majoră în salvarea clubului

Fostul premier Adrian Năstase se implică în ONG-ul fanilor ce doresc preluarea acțiunilor și l-a contactat deja pe Cornel Dinu.

Lovitură incredibilă dată de ONG-ul suporterilor care vor să ia Dinamo de la Negoiță. Adrian Năstase, 67 de ani, se alătură proiectului condus de Cornel Dinu.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, fostul prim-ministru Adrian Năstase a declarat că: "I-am transmis domnului Dinu dorința mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo".

Totodată, sursa citată mai scrie că Năstase va fi membru fondator în ONG-ul care se formează, alături de Cornel Dinu, de Ioan Andone și de Marius Niculae. Fostul lider politic s-a întâlnit deja cu membrii mișcării pentru a studia statutul ONG-ului și le-a confirmat participarea sa totală, fiind mulțumit de cele văzute.

[citeste si]

Năstase este cel care, în calitate de prim-ministru, i-a acordat în 2002 lui Nicolae Badea dreptul de a fi administrator al bazei și stadionului Dinamo pe perioadă nedeterminată și a fost membru fondator și în asociația înființată în 1994 și preluată de Badea în 1999.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel