Diana Tuşa, după pierderea nominalizării la Primăria Sectorului 1: Am fost prima opţiune

Deputatul Diana Tuşa a pierdut nominalizarea PNL pentru Primăria Sectorului 1 în  faţa lui Alexandru Nazare. Într-o postare pe Facebook, Diana Tușa spune  că poate sta cu fruntea sus, din moment ce a fost prima clasată în sondajele de opinie.

"Vă mulțumesc din suflet, vouă, locuitorilor din Sectorul 1 pentru susținerea și încrederea pe care mi le-ați acordat în toată această perioadă de precampanie. Împreună am reușit să facem câteva lucruri bune pentru sectorul nostru. Nu le mai reiau, le știți.

Ați crezut în mine și asta s-a văzut în sondajele de opinie. Am fost prima voastră opțiune și pot sta cu fruntea sus. Nu vreau să comentez decizia politică. Însă, vreau să vă asigur că voi rămâne un deputat activ care va urmări în mod consecvent ca proiectele în care am crezut să devină realitate. Mă voi lupta pentru ele, din Parlament, cu mijloacele pe care le am la îndemână.

Îmi doresc ca promisiunile mele să prindă formă. Îmi doresc ca Teatrul Bazilescu să fie renovat, iar parcul Cireșarii să ajungă în administrarea Primăriei Sectorului 1. Îmi doresc ca Primăria Sectorului 1 să devină transparentă, deschisă și apropiată oamenilor, să întrețină un parteneriat corect și transparent cu mediul de afaceri.

[citeste si]

Nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor care au fost alături de mine și care au muncit enorm. Să fiți mândri de ceea ce am realizat împreună! Mergem mai departe pentru o politică liberală de dreapta!", a scris Diana Tușa după aflarea nominalizării PNL pentru Primăria Sectorului 1.

Comisia de unificare a PNL a desemnat, luni, candidaţii la primăriile de sector, cu excepţia sectorului 6. Astfel, membrii comisiei l-au desemnat pe Alexandru Nazare (fost ministru PDL al Transporturilor în Guvernul Ungureanu) la Sectorul 1, pe Dan Cristian Popescu (fost candidat USL la Primăria Sectorului 2) la Sectorul 2, pe Florin Ştefan Vasile (fost director DGASPC la Sectorul 3) la Sectorul 3, pe Răzvan Sava la Sectorul 4 şi pe Ovidiu Raeţchi (deputat PNL) la Sectorul 5. Pentru Sectorul 6 liberalii nu s-au pronunțat până în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel