Legea PROTESTELOR. Adriana Săftoiu dă cărțile pe față ”în cunoștință de cauză”

Deputatul PNL Adrian Săftoiu a făcut mai multe precizări cu privire la proiectul de lege care reglementează protestele în România. 

"Câteva precizări despre documentul Jandarmeriei care circulă pe net privind modificarea legii adunărilor publice. Și fac precizările în cunoștință de cauză. Acel document nu e un proiect de lege. E un punct de vedere al Jandarmeriei la o inițiativă legislativă la care lucrăm câțiva deputați împreună cu mai multe ONG-uri.

Viziunile sunt destul de diferite, dar proiectul la care lucrăm e încă în lucru și "punctul de vedere" al Jandarmeriei e doar un punct de vedere. Proiectul pe care sperăm să îl finalizăm în două săptămânii îl vom pune în dezbatere publică înainte să îl depunem în Parlament. Sunt multe puncte care despart cele două abordări, dar am considerat necesar să consultăm una dintre instituțiile importante atunci când vine vorba si de adunările publice. Legea noastră e despre dreptul cetățeanului de a protesta și obligația statului de a-i apăra acest drept.", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel