Demisie din PNL, anunțată după Congres: S-a votat după cum era aranjat

Un deputat liberal și-a anunțat, sâmbătă, demisia din partid, reclamând, totodată, că la Congresul PNL "a funcționat cooperativa", când s-a votat noua conducere a formațiunii politice.  

Potrivit Mediafax, Graţiela Gavrilescu, deputat PNL pentru al doilea mandat într-un colegiu din Prahova, nemulțumită de modul în care s-a votat, sâmbătă, în cadrul Congresului organizat la Palatul Parlamentului, a anunțat că îşi va depune demisia din partid în cursul săptămânii viitoare.

"Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat", a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Ea a spus că pleacă din PNL întrucât, chiar dacă prin fuziunea PNL cu PDL va fi păstrat numele Partidului Naţional Liberal, noua formaţiune "nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii", iar în aceste condiţii ea nu-şi va mai găsi locul în partidul rezultat în urma fuziunii.

ONG lui Tăriceanu, șansa liberalilor autentici  

"Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper ca cei care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile", a mai afirmat Graţiela Gavrilescu.

Deputatul prahovean a mai spus că susţine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia României şi că speră ca acelaşi lucru să îl facă toţi "liberalii autentici".

"Dacă a fost un prim-ministru foarte bun, într-o perioadă în care România a prosperat, când a avut loc o creştere economică, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Călin Popescu Tăriceanu poate fi şi preşedintele tuturor românilor. România are nevoie de un preşedinte care să aibă calităţile lui Tăriceanu, un preşedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos şi care niciodată nu deformează adevărul. Cu certitudine sprijinul meu îl va avea şi sper ca toţi adevăraţii liberali să fie alături de el" a mai spus Graţiela Gavrilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel