Demisie cu scandal la vârful Federaţiei Române de Handbal

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Narcisa Lecuşanu, şi-a dat, joi, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele FRH, Alexandru Dedu.

"Doamna Lecuşanu şi-a prezentat demisia din funcţia pe care o ocupa la federaţie. Eu îi respect decizia şi îi urez succes în politicile sportive pe care le întreprinde la Ministerul Tineretului şi Sportului", a afirmat Dedu.

Preşedintele a adăugat că nu a avut timp să discute cu Narcisa Lecuşanu: "Dânsa este secretar de stat, lucrează la MTS, eu sunt aici, la federaţie, nu am avut timp, amândoi suntem ocupaţi".

Întrebat dacă motivul demisiei este legat de faptul că Federaţia Română de Handbal a înlocuit echipa Minaur Baia Mare cu HC Vaslui în barajul de menţinere în Liga Naţională masculină, Alexandru Dedu a răspuns: "Eu m-aş uita mai degrabă dacă funcţia de secretar de stat în MTS e compatibilă cu funcţia de vicepreşedinte al unei federaţii sportive".

FRH a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că în Adunarea Generală programată în 28 iunie, la Piteşti, vor avea loc alegeri pentru postul de vicepreşedinte. "Rugăm membrii FR Handbal să transmită până la data de 13.06.2016 propuneri pentru funcţia de vicepreşedinte FRH-feminin (doamna Narcisa Lecuşanu şi-a înaintat demisia în 2.06.2016) şi membru al Consiliului de Administraţie", se menţionează în convocatorul publicat pe site-ul FRH.

De ce a demisionat Narcisa Lecuşanu

Motivul pentru care Narcisa Lecușanu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației de Handbal este legat de scandalul apărut în handbalul românesc.

"Îmi dau demisia în semn de solidaritate cu propriile mele convingeri și ca un semn de onoare față de cei care m-au susținut.

Federația a aruncat vina pe departamentul tehnic și a menționat și numele meu. Eu n-am făcut parte din departamentul tehnic, cei care au scris asta ar trebui să aibă coloană vertebralăi", a spus Lecușanu la DolceSport, potrivit gsp.ro.

Citește și: Naționala feminină de handbal, calificată la Campionatul European 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel