Toată lumea face greşeli în bucătărie, chiar şi cei mai experimentaţi bucătari. Vă prezentăm câteva dintre cele mai comune gafe făcute de gospodine.
Ar trebui să vă încălziți tigaia câteva minute înainte de a adăuga alimente. În caz contrar, veți termina cu pește umed sau cu carne care nu este rumenită corespunzător.
Condimentarea prea mult sau prea puţin nu este ușor de făcut. Cine știe cu adevărat cât de mult este un "vârf" de sare? Pentru a evita condimentarea în exces sau insuficient, asigurați-vă că gustaţi ceea ce gătiți pe măsură ce adăugați condimente.
Dacă usturoiul este primul aliment pe care îl adăugați în tigaia, probabil că va fi primul care va fi gata. Aveţi grijă să nu-l ardeţi. Dacă știți că veți găti usturoi, încercați ca acesta să fie ultimul aliment adăugat în tigaie.
Încălzirea și fierberea nu sunt sinonime. Urmați instrucțiunile sau riscați să se termine unele carne foarte dură.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu