De ce e important să încălzeşti tigaia înainte de a găti. Cele mai frecvente greşeli pe care le fac gospodinele

Loredana Brumă / 22 apr 2019 / 11:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Toată lumea face greşeli în bucătărie, chiar şi cei mai experimentaţi bucătari. Vă prezentăm câteva dintre cele mai comune gafe făcute de gospodine. 

Încălzeşte tigaia înainte de a începe să găteşti

 

Ar trebui să vă încălziți tigaia câteva minute înainte de a adăuga alimente. În caz contrar, veți termina cu pește umed sau cu carne care nu este rumenită corespunzător.

Nu adăugați suficiente condimente sau adăugați prea multe

 

Condimentarea prea mult sau prea puţin nu este ușor de făcut. Cine știe cu adevărat cât de mult este un "vârf" de sare? Pentru a evita condimentarea în exces sau insuficient, asigurați-vă că gustaţi ceea ce gătiți pe măsură ce adăugați condimente.

Gătiţi usturoiul prea mult

 

Dacă usturoiul este primul aliment pe care îl adăugați în tigaia, probabil că va fi primul care va fi gata. Aveţi grijă să nu-l ardeţi. Dacă știți că veți găti usturoi, încercați ca acesta să fie ultimul aliment adăugat în tigaie. 

Fierbeţi atunci când ar trebui să încălziţi

Încălzirea și fierberea nu sunt sinonime.  Urmați instrucțiunile sau riscați să se termine unele carne foarte dură.

VEZI ŞI Trucuri pentru gospodine. Cum să faci cel mai delicios gem de căpşuni


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26