Urmărește emisiunea live


Daniela Simulescu, astrolog, previziuni august 2018: Cod portocaliu de decepții

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a făcut o serie de precizări despre tendința lunii august, vorbind despre un cod portocaliu de... decepții.

”Aș vrea să vă dau niște vești bune în ceea ce privește tendința lunii august, însă nu prea am motive. Bine, acum nu înseamnă că o să fie vai și amar de noi. Mercur va fi retrograd în Leu pentru încă vreo trei săptămâni, deci dacă mai apar neînțelegeri și întârzieri, pasiuni combătute, să nu vă enervați degeaba. Marte și el dă înapoi, iar în jurul Lunii Noi de pe 11 august se va întoarce din Vărsător în Capricorn. Deci toate situațiile pe care nu ați vrut să vi le asumați în ultimele luni vă vor da târcoale până când veți lua o decizie. Bună, rea, nu mai contează. Trebuie să mergeți mai departe.

Cod portocaliu de decepții

Luna Neagră se pregătește să pășească în Vărsător, acolo unde este și Nodul Sud. Dar mai întâi va face o conjuncție cu Marte. Cu siguranță, provocarea cea mai mare va fi să reformați o relație, ideea de libertate și dorința de a fugi de trecut așa pur și simplu. Fără a da ochii cu Bau Bau. Și nu cred că scăpați de el. Și totuși nimic nu se va compara cu intrarea lui Venus în Balanță în dată de 07 august, semn de unde va și retrogradă în curând (5 oct-16 nov).

Ce înseamnă asta? Cod portocaliu de decepții. Că se va deschide un bal al revenirilor amoroase sau al întâlnirilor unor persoane care să vă fure inima, dar pentru o perioadă scurtă”, a scris astrologul Daniela Simulescu pe Facebook

Vezi și: Mercur retrograd. Daniela Simulescu, astrolog: O vor lua razna


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel