Dan Barna este noul președinte al USR

Deputatul Dan Barna l-a învins, duminică, în Congresul organizat la Poiana Brașov, pe fostul ministru, Vlad Alexandrescu.  

Uniunea Salvaţi România și-a ales, duminiocă un nou preşedinte la Congresul extraordinar ce a avut loc sâmbătă, la Poiana Braşov.  

Deputatul Dan Barna l-a învins, cu 187 de voturi la doar 50, pe fostul ministru și actualul senator Vlad Alexandrescu, în cursa pentru șefia USR.

După anunțarea rezultatelor, Dan Barna a declarat că unul dintre primele lucruri pe care le va face în perioada următoare va fi să ia legătura cu toate filialele care au decis să nu participe la congres, pentru a pune capăt zbaterii în care s-a aflat în ultima perioadă partidul.

Dan Barna a mai menționat că extinderea și creșterea partidului reprezintă unul dintre obiectivele sale prioritare. Potrivit acestuia, Congresul extraordinar organizat la Poiana Brașov a fost statutar, la acesta participând un număr mare de delegați.

Contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, a declarat că îi va fi în continuare alături și a îndemnat toți membrii partidului, care au participat sau nu la acest congres, că dea dovadă de înțelepciune, moderație și echilibru.

[citește si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel