Dacian Cioloș, partid. Chirieac: Vom avea un partid extremist

Fostul premier Dacian Cioloș, a anunțat duminică, că la următoarele alegeri va candida de pe poziția unui nou partid generat de Platforma România 100. Analistul Bogdan Chirieac a avut o poziție tranșantă la decizia fostului premier.

"Salut faptul că domnul Cioloș își face partid. În primul rând fiindcă PNL  are o șansă reală, dar nu știu dacă va profita de această șansă, de a despărți apele, de a arăta că nu are  a face cu nimic de acest personaj trist  și cu formațiunea sa, uneori cu accente fascistoide.  Este o mare șansă în primul rând pentru PNL, dacă PNL va avea puterea  să se despartă categoric  de domnul Cioloș. Dacă nu va face acest lucru, atunci PNL are asigurat  în continuare 20 la sută sau 18 la sută la viitoarele alegeri parlamentare," a declarat analistul Bogdan Chirieac răspunzând la o întrebare privind la  persoanele  care ar intra în viitorul partid al lui Dacian Cioloș.

[citeste si]

"Mai departe, toate zonele acestea extrem de turbulente, și aici nu vorbesc despre protestatarii care au ceva de spus și care protestează pașnic, ci despre ceilalți, atunci toată zona aceasta va fi atrasă de gruparea Cioloș. Măcar știm cum stăm, fiindcă vom avea un partid extremist  în România, așa cum din nefericire, după criza din 2008, în special, au apărut nenumărate astfel de partide în Europa, inclusiv în Germania, din nefericire există unul de această sorginte", a declarat Bogdan Chiirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel