Cum să obții un bronz auriu perfect și de durată: încearcă acest remediu parfumat și natural al bunicii

Cum să obții un bronz auriu perfect și de durată - încearcă acest remediu parfumat și natural al bunicii. Sursa - Pexels
Cum să obții un bronz auriu perfect și de durată - încearcă acest remediu parfumat și natural al bunicii. Sursa - Pexels

Odată cu sosirea verii, majoritatea persoanelor își petrec timpul în aer liber, bucurându-se de  zile calde și însorite. Pielea noastră începe să devină aurie, de aceea este important să o protejăm bine. Când mergem la plajă, visăm să obținem un bronz de invidiat și de durată.

Fiecare dintre noi dorește ca bronzul să se mențină mai mult timp, fără ca pielea să se exfolieze. Pe piață există multe produse, menite să prelungească bronzul, dar o putem face economisind bani. Dacă nu vrem sa cheltuim mulți bani pe produse scumpe, putem apela la un remediu natural simplu, cunoscut bunicilor.

Amestecă suc de lămâie cu două linguri de miere și aplică pe față: punctele negre vor dispărea fără urmă

 

Mulți subestimează acest aspect, dar, dacă nu pregătim bine pielea, bronzul nu va rezista mult. În primul rând, este important să îți menții pielea hidratată, consumând cel puțin 2 litri de apă pe zi. Desigur, și alimentația joacă un rol important, iar fructele și legumele sunt importante pentru sănătatea pielii.

Consumați alimente care conțin în principal vitamina E, cum ar fi avocado, roșii și salată verde. În ceea ce privește rutina de înfrumusețare, folosiți produse delicate pentru duș și limitați utilizarea apei fierbinți.

Pune o șuviță de păr într-un pahar cu apă: un test care îți spune cât de sănătoasă este podoaba capilară

Pielea trebuie, în mod regulat, exfoliată, folosind un exfoliant delicat pentru corp pe care îl putem face acasă din câteva ingrediente. În cele din urmă, încercați să folosiți parfumuri naturale, deoarece cantitățile mari de alcool sunt inamicul bronzului.

Putem ajuta pielea să mențină bronzul mai mult timp prin crearea unui produs total natural. Acest produs extrem de hidratant pentru piele.

Iată cum se face produsul natural: vom folosi ceai negru, care este prietenos cu pielea, fiind și un excelent autobronzant natural. De asemenea, vom folosi ulei de migdale și ulei esențial de trandafir.

Infuzam ceaiul negru. Dacă avem pielea destul de deschisă folosim 8 plicuri, în rest - 16. Lăsăm la infuzat aproximativ 3 ore, apoi transferam infuzia într-un vaporizator. Adăugăm 20 de mililitri de ulei de migdale și o 10 de picături de ulei esențial de trandafir.

Scapă de mătreață cu o rețetă naturală și ieftină: un scrub exfoliant, făcut în casă, îți este de ajutor

Cum se folosește produsul natural:

Pentru a avea un bronz auriu perfect și a-l menține asa o perioadă îndelungată, aplicam acest produs peste crema de protecție solară. Folosit înainte de plajă, acest produs foarte parfumat va stimula bronzul, va hidrata și pregăti pielea pentru un bronz perfect. 

Ai părul fin și fragil? Îi poți reda puterea și volumul cu două măști, făcute în bucătărie

Uleiul de migdale ajută la prevenirea exfolierii pielii datorită acțiunii sale hidratante. Când este folosit după expunerea la soare, uleiul de migdale ajută la calmarea pielii roșii după bronzare.

 

BONUS: Aplică pe ten iaurt și zeamă de lămâie și bucură-te de rezultate: vei avea o față mai luminoasă și mai tânără

 

Unele ingrediente, pe care le folosim, zilnic, în bucătărie, au beneficii și pentru pielea noastră, ajutând-o să elimine impuritățile și să-și recapete strălucirea.  Remediile naturale te vor ajuta să obții rezultate cu adevărat satisfăcătoare pentru frumusețea ta. 

Sucul de lămâie poate fi considerat un ingredient minune: aciditatea fructului îl face potrivit pentru multe scopuri și va fi cel mai bun prieten al pielii tale. Acest tratament are ca scop îmbunătățirea trăsăturilor feței, având proprietăți revitalizante care vă vor lumina tenul, care va arăta mai tânăr.

Adăugă câteva picături dintr-un ingredient minune în apa fierului de călcat: hainele și cearșafurile vor fi parfumate

 

Poți să-ți iei rămas bun de la cearcănele, pentru că doar după câteva aplicări ale acestei măști, vei simți un rezultat cu adevărat uimitor. 

Cum se face masca de iaurt și zeamă de lămâie: ai nevoie de un iaurt simplu și două linguri de suc de lămâie. Aplică masca și ten și las-o să acționeze 30 de minut. Ulterior, clătește bine fața și ei observa că  pielea  a devenit strălucitoare în câteva momente!

Mască de miere și cafea: cele două ingrediente au proprietăți regenerante. Mierea va lăsa pielea foarte moale și catifelată, în timp ce cafeaua va acționa ca un scrub natural, trezind toți porii feții. Vă recomandăm să amestecați o linguriță de miere cu două lingurițe de cafea măcinată. Lăsați masca să se odihnească pe față doar cinci minute, apoi clătiți. Vă recomandăm această mască o dată pe săptămână, imediat ce vă treziți!

Cauți un remediu pentru combaterea ridurilor? Deschide cămara sau frigiderul și prepară o mască eficientă

Mască din ulei de cocos și tumeric:  Disponibil în farmacii și magazinele naturiste, uleiul de cocos comestibil este un excelent înlocuitor al uleiului de măsline, dar este util și împotriva buzelor uscate și a arsurilor solare.  O linguriță de ulei de cocos și o jumătate de linguriță de turmeric sunt companionii dvs. în lupta cu poluanții chimici, precum smogul, și cu praful fin. Protejarea pielii nu a fost niciodată mai ușoară!

Aplică acestor produse de trei ori pe săptămână și vei avea parte de rezultate după doar cincisprezece zile: pielea ta va apărea vizibil mai sănătoasă și mai hidratată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel