Cum afli ce tip de corp ai și ce haine să porți ca să te avantajeze. Ție care ți se potrivește: măr, pară, triunghi sau clepsidră?

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Ție ce tip de corp ți se potrivește. Sfaturi simple pentru o ținută de milioane.

Meghan Markle a NĂSCUT. Ce nume i-au pus fetiței, semnal pentru Regina Elisabeta, anunțul SERII

Când vine vorba despre haine, mai ales cele pentru femei, există o gamă largă, toate culorile, țesăturile, croiurile, lungimile și mereu apar nemulțumiri.

Dacă te numeri printre femeile care pierd ore în șir în magazine, în online sau chiar în dressing pentru a-și găsi ținuta perfectă care să se potrivească siluetei sale, atunci iată câteva sfaturi utile. 

Totul ține de felul în care-ți cunoști corpul, iar dacă ești o persoană care pune preț mare pe felul în care arată, atunci trebuie să știi ce fel de haine să-ți alegi astfel încât să arăți perfect în fiecare moment.

Laura Cosoi, apariție de infarct: De la COVID faci așa! Nu știu cine vă umblă cu șurubelniță pe la căpșor... de toată jena!

Cum afli ce fel de siluetă ai sau ce tip de corp ai

1. Așază-te în fața unei oglinzi mari în care să te vezi din cap până în picioare. 

2. Cu o ruletă, măsoară-ți bustul și șoldurile. 

3. Compară dimensiunile și vezi unde te încadrezi în detaliile de mai jos. 

Iată tipurile de corp. Ție care ți se potrivește

1. Silueta tip clepsidră

Este considerată silueta ideală. Ei bine, pentru a arăta așa cum îți dorești, ținuta pentru o un astfel de corp este ușor de făcut. Poartă haine strâmpte sau cu un croi drept, din materiale ușoare care să-ți scoată trupul în evidență. 

Dacă vorbim de rochii, ele trebuie neapărat să-ți scoată talia în evidență. Ca un plus, dacă ținuta ta are un decolteu generos, nu este nicio problemă. 

Dacă vorbim de pantaloni, e recomandart să optezi pentru cei drepți, pentru că îți vor evidenția perfect silueta în forma de clepsidră, iar tu te vei simți confortabil și în mai încrezătoare în modul în care arăți, scrie brightside.me

2. Silueta tip triunghi

Asta înseamnă că ai bustul sau umerii mai voluminoși. 

Dacă te încadrezi în această formă a corpului, trebuie să eviți hainele care atrag atenția asupra acestor zone. Mai exact, mută toată atenția asupra picioarelor tale lungi și subțiri prin materiale vaporoase, croială cu decolteu adânc, bluze cu mâneci drepte, fuste și rochii în formă de A.

3. Silueta tip pară

Acest tip de siluetă presupune coapse voluptoase, posterior bombat și umeri înguști.

Pentru a îți pune în evidență formele, poartă haine care să te ajute să-ți echilibrezi silueta, adică bluze cu mâneci scurte sau chiar bufante, bluze pe lângă gât, pantaloni, rochii și fuste cu o croială dreaptă.

4. Silueta tip măr

În acest caz înseamnă că ești o femeie cu forme în toate zonele corpului, așa că pentru a nu atrage atenția asupra formelor rubensiene, scopul tău este să muți centrul de interes în zona umerilor și a feței.

Poți opta oricând pentru bluze cu gulere ample, haine lejere, lenjerie modelatoare, topuri și pantaloni în aceeași culoare, pantaloni drepți, rochii și fuste puțin evazate, potrivit catine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel