Cu T-Rex în cea mai bună fotografie de nuntă din toate timpurile

Fiecare cuplu, cu ocazia căsătoriei, vrea să imortalizeze evenimentul, poate unic, al vieții lor. Dar ca la acest eveniment să ai parte de cel mai fioros dinozaur care a trăit pe Pământ, parcă este pre mult.

Un fotograf a imortalizat nunta unui cuplu de americani, unde apare un T-Rex care fugărește invitații. Imaginea a făcut furori pe Internet şi a fost desemnată "cea mai bună fotografine de nuntă din toate timpurile".

Potrivit Daily Mail, Katie Young şi James Lowder, din Louisiana, şi-au făcut fotografiile de nuntă la "The Myrtles Plantation", săptămâna trecută. Quinn Miller, un artist fotograf de 22 de ani, a fost cel care s-a gândit să îi includă "pasiunea" mirelui chiar în fotografia de nuntă.

"Ei doi sunt un cuplu foarte simpatic şi au avut invitaţi la fel de simpatici, iar tot ce am avut de făcut a fost să adaug în fotografie, prin tehnica digitală, un dinozaur gigantic care îi alerga pe toţi" a spus Miller.

"Le-am spus tuturor să fugă ca şi cum ar fi fost urmăriţi de un dinozaur, iar ei au făcut aşa cum le-am spus. Nu au fost probleme. Totul mi-a luat doar două minute", a povestit Quinn Miller, pentru Good Morning America.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel