CSM Bucureşti, transfer. E oficial

Handbal
Handbal

Gruparea de handbal feminin CSM Bucureşti a transferat-o, luni, pe Claudia Constantinescu (24 de ani), jucătoare care a evoluat până acum pentru formaţia HC Zalău, informează clubul din Capitală pe site-ul său oficial.

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti a realizat transferul uneia din cele mai bune jucătoare ale campionatului intern. CSM Bucureşti şi HC Zalău au ajuns la o înţelegere în privinţa transferului interului stânga Claudia Constantinescu. Jucătoarea de 24 de ani a semnat un contract valabil până în vara lui 2020 cu CSM Bucureşti, pentru care va debuta, sâmbătă, 26 ianuarie, în deplasarea de la Gyor, din grupele principale ale Ligii Campionilor', se menţionează pe site-ul citat.

Claudia Constantinescu a declarat că îşi dorea foarte mult să aibă ocazia să joace în Liga Campionilor. 'Transferul la CSM Bucureşti este un lucru foarte important pentru mine. Sunt foarte bucuroasă că am reuşit acest pas şi consider că prin foarte multă muncă şi ambiţie orice vis poate deveni realitate. Nu mă aşteptam ca transferul să se producă în acest moment, dar este bine că s-a întâmplat. Cred că visul fiecărui jucător este să joace în Liga Campionilor. Acolo sunt doar jucătoare de top, voi încerca să dau tot ce am mai bun şi să câştigăm. Nu cred că se poate un debut mai frumos decât la Gyor. Este extraordinar, sper ca totul să fie bine şi să fie un debut cu dreptul. Avem ca obiectiv câştigarea tuturor meciurilor, a Cupei României, a campionatului şi calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor şi sper să ajut la aceste victorii. Am văzut la televizor că publicul bucureştean este bucuros şi îşi susţine echipa tot timpul şi îmi doresc să vină în continuare în număr cât mai mare la meciuri', a afirmat handbalista, care va purta tricoul cu numărul 20 la CSM Bucureşti. Claudia Constantinescu a evoluat la nivel de seniori doar pentru HC Zalău, echipă a cărei componentă a fost începând cu 2013 şi alături de care a câştigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016-2017.

Multiplă medaliată la nivel de juniori, ea a bifat prezenţe la Campionatele Europene U17 şi U19 din 2011 şi 2013 şi la Campionatele Mondiale U18 şi U20 din 2012 şi 2014. De menţionat că CSM Bucureşti întâlneşte, luni, în ziua transferului Claudiei Constantinescu, formaţia HC Zalău, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii Naţionale la handbal feminin. 

VEZI ȘI: Zodia care va afla un „secret" despre partener. Nu se aștepta

VEZI ȘI: Zodia care va avea un an grozav! Trebuie să se pregătească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel