CSM București a ratat calificarea în Final four-ul Champions League la handbal feminin

CM Handbal
CM Handbal

Echipa feminină de handbal CSM București a ratat calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut în dublă manșă, confruntarea cu CSKA Moskova, în sferturile de finală ale competiției.

După ce câștigaseră meciul de la București cu 5 goluri avans, scor 32-27, CSM București a pierdut duminică la aceeași diferență, 24-19 (12-11), și a pierdut calificarea din cauza numărului de goluri mai mic, marcat în deplasare. Tigroaicele au făcut o primă repriză destul de bună, scorul la pauză fiind 12-11. În partea secundă, CSM București a suferit mult în faza de atac, ratând nepermis de multe ocazii de a marca.

Rusoaicele au dus diferența la 5 goluri destul de repede, la 18-15 acestea având deja avantajul necesar calificării. Pe fondul ratărilor pe bandă rulantă a româncelor, care au marcat 5 goluri în 25 de minute gazdele au ajuns și la 8 goluri avans, 22-14, cu 5-6 minute înainte de final. Apoi au păstrat un avans constant de 6-7 goluri. Cu două minute și jumătate rămase de jucat, CSM s-a apropiat la 5 goluri, 23-18, și apoi la 4, 23-19, după o paradă a lui Grubisic.

Rusoaicele au marcat cu 80 de secunde înainte de final, însă CSM nu a mai izbutit să arunce la poartă, scorul final fiind 24-19, care a consfințit calificarea echipei ruse în Final 4, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel