CSM București. Sportivii în scaun rulant poartă drapelul României de Paște

Foto Facebook
Foto Facebook

Sportivii CSM Bucuresti, Filișan Ionuț și Gaiță Mihai, au fost convocați la echipa națională de tenis în scaun rulant pentru reprezenta România la competiția mondială BNP Paribas World Team Cup, echivalent Cupa Davis (prescurtat WTC).

Lotul națională a României îi are în componență pe jucătorii Filișan Ionuț, Gaiță Mihai și Anton Ciprian. La ediția de acest an, cei 3 jucători vor fi însoțiți de antrenorul tigrilor Alexandru Berbec, în calitate de căpitan al lotului.

În ierarhia Federației Internaționale de Tenis (International Tennis Federation - ITF) Gaiță Mihai ocupă în prezent locul 107 mondial, Filișan Ionuț este clasat pe locul 145, iar Anton Ciprian ocupă locul 165.

Declarații

Gaiță Mihai: "Îmi doresc să obținem o clasare cât mai bună pentru România și să avem un cuvânt de spus în competiții de asemenea anvergură. Mă bucur că pot participa și sper să aducem din nou bucurie iubitorilor acestui sport și nu numai."

Filișan Ionuț: "Participarea de anul acesta la BNP Paribas World Team Cup are o semnificație aparte pentru mine. Este mereu o onoare să lupți pentru ați aduce țara pe cele mai înalte trepte, cu atât mai mult cu cât momentul coincide cu o sărbătoare atât de importantă pentru români. Sunt încrezător că vom aduce un rezultat bun."

[citeste si]

Etapa mondială și finală a BNP Paribas World Team Cup va avea loc pe 28 mai - 3 iunie, în Apeldoorn, Olanda. Aici își vor reprezenta țara echipele câștigătoare ale calificărilor din: America, Africa, Asia și Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel