Cristina Neagu vrea să o urmeze pe Simona Halep la Tokyo, cu echipa de handbal a României

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Hanbalista română, Cristina Neagu, a spus că vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, speră să o urmeze pe Simona Halep la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a transmis Sports Net.

„Știu că Simona merge la Tokyo, îmi doresc foarte mult să mergem și noi cu echipa de handbal. Îi urez multă baftă, cred că are obiective foarte importante și în acest an, ca în fiecare an de altfel. Cu siguranță că Jocurile Olimpice reprezintă și pentru ea un țel important, mai ales că nu a participat la Rio. Îi țin pumnii în tot ceea ce face", a spus Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale de handbal a României.

Un 2020 mai bun

După un an 2019 în care nu a putut să joace la capacitate maximă, din cauza accidentării la genunchi, Cristina Neagu speră la o revenire în 2020. Obiectivele handbalistei sunt clare, atât cu echipa de club, cât și cu echipa națională.

„Îmi doresc să câștig tot în România!", a spus Neagu. "Mă simt mai bine acum. Programul este foarte încărcat, avem meciuri din trei în trei zile, avem foarte puține antrenamente. Îmi doresc să câștigăm fiecare partidă, avem aceleași obiective și în 2020, să câștigăm tot în România: campionatul și Cupa, și să ajungem în Final Four-ul Ligii Campionilor. În ceea ce privește echipa națională, îmi doresc foarte mult să ne calificăm la Jocurile Olimpice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel