Cristina Neagu şi Mihai Popescu, cei mai buni handbalişti români din 2018

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi Mihai Popescu (Saint-Raphael VHB) au fost aleşi cei mai buni jucători ai anului 2018 în ancheta Federaţiei Române de Handbal, potrivit site-ului forului naţional. 

Neagu (CSM Bucureşti), interul naţionalei României, a fost aleasă atât cea mai bună handbalistă din România anul trecut, dar şi cea mai bună jucătoare din Liga Florilor. Cristina Neagu, în vârstă de 30 de ani, a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015, 2016, de către IHF, dar a fost aleasă şi cea mai bună jucătoare a anului şi de către de către Federaţia Europeană de Handbal, în 2017, iar de patru ori a făcut parte din echipa ideală a Ligii Campionilor (2015, 2016, 2017, 2018). 

Sunt bucuroasă să fiu aleasă cea mai bună handbalistă română pentru a 6-a oară. Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru mine, un an în care am dat tot ce am avut mai bun pentru echipa de club şi echipa naţională. După cum ştiţi cu toţii, mă aflu în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept şi să îmi revin şi să joc din nou handbal la cel mai înalt nivel, a declarat Neagu, accidentată în meciul cu Ungaria de la Campionatul European 2018. 

Mihai Popescu, pentru a şaptea oară votat cel mai bun jucător român al anului


Portarul Mihai Popescu (33 ani), legitimat la echipa franceză Saint-Raphael VHB, cu care a jucat finala Cupei EHF în 2018, este pentru a şaptea oară votat cel mai bun jucător român al anului. Popescu a fost ales cel mai bun portar al Cupei EHF în 2018. În primul rând vreau să le mulţumesc colegilor şi antrenorilor mei de la echipa naţională şi de la echipa de club pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru încrederea acordată şi, nu în ultimul rând, celor care m-au votat! Mulţumesc FRH pentru titlul acordat!, a declarat Popescu. 

Vezi şi: Halep, gest neobservat de nimeni. Abia acum s-a văzut!

BRomânia, 10 years challenge. Imagine, val de reacții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel