Costache, demisie decisă sau impusă? ”NICIODATĂ nu am părăsit un proiect pe care l-am început”

Victor Costache a vorbit despre demisia de la Ministerul Sănătății. Ce spune fostul ministru despre motivele acestei decizii.

Întrebat dacă a vrut să demisioneze sau i s-a impus acest lucru, Victor Costache a răspuns:

"Se va povesti, mai târziu"

"Ştiţi şi dvs. cum sunt demisiile miniştrilor. În momentul în care eşti ministru, faci parte dintr-un cabinet, dintr-o echipă şi unii miniştri mai şi demisionează. A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context, despre care cred că se va povesti mai târziu. Important este de știut că în primul rând sunt medic, am depus un jurământ și niciodată, dacă vă uitați retrospectiv în cariera mea, nu am părăsit un proiect pe care l-am început.

Așa că voi continua cu toate puterile să rămân în prima linie, nu-mi voi abandona echipa, pacienții și țara și mă veți vedea în prima linie a acestei crize. Mă voi întoarce la pacienții mei și voi rămâne alături de echipa Ministerului Sănătății atâta timp cât se va dori lucrul acesta", a spus Victor Costache, într-un interviu pentru Antena 3, difuzat în emisiunea"Exces de Putere".

"Nu fug nicăieri"

"Nu fug nicăieri. Nu sunt primul ministru care a fost în situaţia asta. Este important că, în afara calităţii mele de ministru, voi rămâne implicat în soluţionarea acestei crize", a mai spus Costache, în cadrul aceluiași interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel