Consilier în Guvernul Cioloş, apel pentru formarea unui nou Executiv: USR devine din salvator, problemă

USR
USR

Raul Pătraşcu, fost consilier de stat în Guvernul Cioloş, a lansat un apel pentru formarea unui nou Executiv, astfel încât mai multe probleme stringente ale societăţii să poată fi rezolvate. 

"Prieteni din USR-PLUS, încercați să nu vă supărați că spun asta, ci să analizați obiectiv: declarațiile lui Dan Barna din seara aceasta sunt problematice.

Nu poți să spui că nu votezi un Guvern, chiar unul cu mandat scurt care să pregătească alegeri anticipate, pentru că TU nu vezi o majoritate în parlament. Amintiți-vă că Parlamentarii au DATORIA de a asigura funcționarea țării și binele cetățenilor, nu au datoria de a face scandal.

Vă dau un singur exemplu, din cele multe curente: sunt peste 9000 de absolvenți de medicină generală, dentară și farmacie care nu pot da examenul de rezidențiat. Ei nu își pot câștiga pâinea din cauza nepăsării și incompetenței Guvernului Dăncilă și acum din cauza lipsei unui Guvern! Vorbim de tineri care au trecut prin 6 ani de facultate și examene care nu pot munci, nu au un venit din iunie și sunt neasigurați!

Vă dați seama că USR devine din salvator, o problemă? NU există scuze pentru a nu vota un Guvern. Am înțeles, nu vreți să participați la guvernare, e ok. Am înțeles, vreți alegeri anticipate - și PNL vrea - atunci votați un Guvern care să facă asta și să și deblocheze țara. Și PNL susține votul primarilor în două tururi și "fără penali". Deci, care e problema?

Ați votat moțiunea, e ilogic și rău să nu contribuiți și să ne țineți pe toți blocați...pentru ce?!", a scris Raul Pătraşcu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel