Concluziile IML: bărbatul care a fost găsit carbonizat, nu prezintă lovituri şi nici nu a fost împuşcat. Cel mai probabil a ars de viu

Image0817
Image0817

După autopsia cadavrului ars, specialiștii au concluzionat că acesta avea în jur de 60 de ani, 1,63-1,65 metri înălțime, un picior mai scurt cu un cm. A fost luată în calcul și ipoteza sinuciderii.

Primele rezultate ale necropsiei care a avut loc în această dimineaţă arată faptul că bărbatul găsit carbonizat în crutea Grupului Şcolar Electronica Industrială din Capitală are vârsta de aproximativ 60 de ani şi nu prezintă traumatisme sau alte leziuni. Bărbatul ar fi avut și un căluș la gură.

De asemenea, în urma autopsiei, s-a stabilit că bărbatul ar fi avut și o tijă în picior. Aceleași surse mai spun că lângă trupul carbonizat s-ar fi găsit și un bidon de benzină.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au rămas şocaţi. Bărbatul arsese pe toată suprafaţa corpului şi era de nerecunoscut. Din cauza focului, a fost găsit chircit, în poziţia boxerului, cum se spune printre criminalişti. Avea mâinile şi picioarele legate cu sârmă şi semne vizibile în jurul gâtului, de la o posibilă strangulare.

"Cadavrul a fost păstrat în starea în care a fost găsit. Se va umbla la el doar la morgă pentru a se stabili clar leziunile", a spus unul dintre anchetatori.

Bărbatul, a cărei vârstă va fi stabilită după autopsie, a murit în chinuri. Criminaliştii şi-au dat seama că acesta era în viaţă când a fost incendiat. În gură avea o proteză dentară, semn că depăşise vârsta tinereţii.

După intensitatea focului, se presupune că a fost stropit cu benzină şi i s-a dat foc. Din acest motiv, procurorii fac cercetări pentru un omor deosebit de grav. Ieri au fost audiaţi mai mulţi martori, iar anchetatorii au stabilit un cerc de suspecţi.

Au fost stabilite următoarele elemente de identificare:

  • vârsta- aproximativ 60 de ani;
  • înălţime – 1,63-1,64 m;
  • ten deschis;
  • părul şaten închis;
  • ochii – căprui-verzui, nuanţă deschisă;
  • o intervenţie chirurgicală asupra femurului drept, care este fixat cu o placă metalică;
  • între piciorul stâng şi piciorul drept există o diferenţă de un centimetru, de unde rezultă că persoana şchiopăta vizibil cu piciorul drept;
  • două lucrări dentare, respectiv o placă mobilă pe maxilar şi una fixă pe mandibulă.

Citeşte şi:

Victima de la Electronica, incinerată la câțiva metri de polițiștii lui Neculai Onțanu. Agenții de ordine nu s-au trezit din somn

Cadavrul bărbatului incendiat, ridicat din curtea şcolii. Procuror: Există indicii că bărbatul era în viaţă când a fost incendiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel