Compania Revlon a declarat falimentul. Brandurile Rihannei și ale lui Kylie Jenner au pus gigantul pe butuci

Sursă foto: Pexels (Highlight ID)
Sursă foto: Pexels (Highlight ID)

Compania Revlon, care a făcut istorie în lumea cosmeticelor timp de 90 de ani, a intrat în faliment. 

Revlon, gigantul din domeniul cosmeticelor, care a existat pe piață mai bine de 90 de ani, a solicitat protecție în caz de faliment, ​​din cauza datoriilor sale paralizante și a concurenței crescânde între companiile consacrate și cele noi. 

Producătorul are în portofoliul său de la lac de unghii și până la rujuri și a spus că această inițiativă îi va permite să-și ”reorganizeze strategic” finanțele, indicând ”constrângerile de lichiditate” provocate de întreruperile lanțului de aprovizionare și de inflație. Revlon primește 575 de milioane de dolari în finanțare de la debitor în posesie pentru a sprijini operațiunile sale de zi cu zi.

”Depunerea de astăzi va permite companiei Revlon să le ofere consumatorilor noștri produsele emblematice pe care le-am livrat de zeci de ani, oferind în același timp o cale mai clară pentru creșterea noastră viitoare”, a declarat CEO-ul Revlon, Debra Perelman, într-un comunicat. Ea a adăugat că „structura sa de capital provocatoare ne-a limitat capacitatea de a aborda problemele macroeconomice pentru a satisface această cerere”. 

Brandurile noi susținute de vedete au făcut concurență serioasă companiei Revlon

În ultimii ani, Revlon a pierdut spațiu pe raft și în vânzări în favoarea startup-urilor susținute de celebrități, cum ar fi Kylie Cosmetics de la Kylie Jenner și Fenty Beauty de la Rihanna.

De asemenea, a fost lovit de probleme de aprovizionare, agravate de pandemia de Covid-19. Lipsa de produse rezultată a fost un alt factor major care a făcut ca Revlon să intre în faliment, iar analiştii au spus că este puţin probabil ca acestea să fie rezolvate în termen scurt.

Compania a fost fondată în 1932 de frații Charles și Joseph Revson și Charles Lachman. Revlon (REV) a devenit public în 1996 și în 2016 a fost cumpărat de Elizabeth Arden într-un contract de 870 de milioane de dolari. Revoln găzduiește câteva mărci de top, inclusiv parfumurile Britney Spears și parfumuri Christina Aguilera.

Sfaturi și trucuri pentru creșterea genelor

Creșterea genelor în mod natural este posibilă, datorită unor produse specifice și unor metode de creștere a genelor pe care probabil nu le cunoști încă. Nu, nu vorbim doar despre ulei de ricin, ci despre uleiuri 100% naturale, seruri, picături și remedii care pot susține creșterea fiziologică a genelor tale. Dacă ai genele scurte și vrei să știi cum să le faci să crească, descoperind toate metodele de a-ți face genele lungi, trebuie doar să citești în continuare!

Uleiuri, seruri si picături specifice pentru gene

Există mai mult de un ulei pe piață pentru a crește genele, precum și seruri specifice care conțin ingrediente pentru a-ți face ochii să arate ca ai unei căprioare. 

Atât uleiul, cât și serul trebuie aplicate în fiecare seară înainte de culcare, aplicând produsul ca un creion de ochi și apoi răspândindu-l de la baza liniei părului spre vârfuri. Ingredientele stimulează, hidratează și întăresc foliculii de păr. 

Remedii naturale pentru creșterea genelor

Există multe remedii naturiste pentru a crește genele: unul foarte popular este acela de a întinde ulei de măsline pe gene, de la bază până la lungimi. Un altul este de a stimula creșterea naturală a genelor prin ”masarea” pleoapelor timp de 5 sau 10 minute pe zi. Evident, veridicitatea rezultatului variază de la persoană la persoană și este întotdeauna indicat să folosiți produse specifice precum cele menționate mai sus. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel