Clotilde Armand (USR) candidează pentru Primăria sectorului 1. Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria sectorului 2

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnată candidata USR pentru Primăria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primăria sectorului 2.

'Le mulţumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâştigăm sectorul 1. Pentru că incompetenţa PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată', a scris Armand, pe Facebook. De asemenea, USR sector 2 informează, printr-un comunicat, că Radu Mihaiu, care este şi preşedintele filialei, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenţi la Adunarea Generală pentru a candida la primărie. Mihaiu este antreprenor IT, 'un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în Guvernul Cioloş şi un foarte bun manager', susţine sursa citată.

'Vreau să avem o curăţenie ca acasă, să ne simţim în siguranţă ca acasă - atât noi, cât şi copiii noştri. Vreau mai multă verdeaţă. Vreau să nu mai fim nevoiţi să mergem cu maşina la muncă sau la distracţie - pentru că ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul în comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Şi pentru ca toate acestea să se întâmple, vă propun 5 direcţii principale de care sectorul 2 are atâta nevoie: curăţenie, infrastructură şcolară, trafic, timp personal şi încurajarea mediului de afaceri', afirmă preşedintele USR sector 2.

Lista propunerilor pentru Consiliul Local sector 2 conţine, alături de doi dintre consilierii actuali, persoane de toate vârstele, dar şi un nevăzător specializat în problemele persoanelor cu dizabilităţi. Candidaţii lucrează în domenii precum: arhitectură, IT, avocatură, antreprenoriat cultural, advertising, economie sau artă, se mai arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel