Clotilde Armand, critici la adresa conducerii USR, în scandalul listelor de la Parlament: "Vom plăti în faţa electoratului"

AGERPRES
AGERPRES

Clotilde Armand se alătură şi ea vocilor care critică conducerea USR pentru modul în care este alcătuită lista la alegerile parlamentare. 

"E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaților sau la Senat. Scriu și eu câteva rânduri despre ’scandalul’ din interiorul USR PLUS. În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzațiile scrise de voi și vreau să vă spun că într-o mare măsură aveți dreptate.

Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii 4 ani cu hidra pesedistă (cum nu s-a luptat nimeni în ultimii 30 de ani) nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament. Apoi, este dificil de înțeles scoaterea de pe listă a unui coleg în pragul alegerilor interne. Toate acestea lăsate în suspensie și neexplicate lasă o pată mare și urâtă asupra noastră.", a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

"Vom plăti în faţa electoratului"

"Însă aș vreau să vă spun că în USR PLUS e cam greu cu combinațiile și cu ascunzișurile pentru că până și certurile noastre interne sunt publice. Cine încearcă asta își poate face bagajele și au revoir din acest proiect politic. Știu, suntem un deliciu pentru analiștii politici și site-urile ’’pe surse’’ care despică firul în patru. Dacă politica este făcută în scop personal nu văd deosebirea noastră față de PSD sau alte partide pline cu dinozarui politici. Cred că fiecare candidat care se regăsește acum pe lista USR PLUS trebuie să aibă în minte că nu merge acolo pentru el, merge pentru ceilalți, pentru oameni. Sunt sigură că acolo unde am greșit vom repara. Da! Orice greșeală se plătește. Iar noi vom plăti în fața electoratului.

Și eu recunosc că în felul acesta știrbim încrederea românilor câștigată atât de greu. Dar ne vom reveni. Lupta pentru puterea internă n-are voie să altereze țelul nostru: o Românie în care cetățenii sunt pe primul loc, o națiune unde românii nu sunt furați și batjocoriți de clasa politică. Șansa unei reforme politice profunde se construiește doar pe cinste și meritocrație. O dată ce unul din aceste două ingrediente de mai sus dispare suntem doar niște politicieni prăfuiți, niște costume anoste pierdute prin Casa Poporului.", a mai scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel