Claudiu Năsui vrea să o dea afară din USR pe consiliera care a votat bugetul Sectorului 6

Claudiu Năsui, preşedintele USR Bucureşti, a propus excluderea Isabelei Boţogan, consilier la Sectorul 6, după ce aceasta a votat proiectul de buget. 

"Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greşeala de a fi susţinut-o în 2016 şi să acţionăm în consecinţă. De aceea, voi propune retragerea sprijinului politic şi excluderea din USR a doamnei consiliere la următoarea şedinţă a Biroului municipal Bucureşti. Consiliera USR va fi exclusă din USR şi nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR", a scris liderul USR într-o postare pe Facebook.

Boţogan, acuzată de blat

El a subliniat că USR are '0 toleranţă faţă de vechile blaturi' din clasă politică.

"Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR. Zilele trecute, acelaşi lucru s-a întâmplat în Consiliul General al Capitalei şi la Sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpăraţi consilieri PNL. Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru Primăria Sector 6, Alexandru Gâdiuţă, care a fost prezent la şedinţă şi care a fost şocat de ce s-a întâmplat", a adăugat Năsui.

Organizaţia hotărâse să nu voteze bugetul

USR Sector 6 a anunţat de asemenea pe Facebook că grupul consilierilor locali a luat decizia de a nu vota bugetul propus de primarul PSD, Gabriel Mutu.

"Motivul este că proiectul de buget serveşte mai degrabă intereselor electorale pe care le are actualul primar decât intereselor pe care le au bucureştenii. În ciuda acestei decizii, unul dintre consilierii USR a votat în favoarea bugetului propus de Gabriel Mutu. Prin urmare, Biroul Local a înaintat o solicitare către Biroul Municipal pentru aplicarea unei sancţiuni conform statutului, respectiv excluderea din partid. USR a făcut mereu opoziţie reală la PSD şi la fel va face şi de acum înainte. Interesele personale sau neatenţia nu trebuie să afecteze munca şi imaginea partidului şi a consilierilor noştri locali. Prin urmare, USR Sector 6 va solicita sancţiunea maximă pentru consilierul care a votat bugetul propus de Gabriel Mutu", se arată în postare, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel