Ciutacu către Crina Pintea: În genunchi, scuze! V-a îndopat statul cu bani ca pe gânsaci

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a avut un mesaj înțepător.

Crina Pintea, de la echipa națională de handbal feminin a României, și-a arătat revolta după criticile aduse echipei după clasarea pe ultima poziție în grupa principală II, cu 0 puncte, la Campionatul Mondial din Japonia.

”Din păcate pentru noi astăzi s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este ca din punct de vedere al,, specialistilor"este unul ratat, dar totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii, Franța, Brazilia, Ungaria, sunt 3 echipe puternice o forță a handbalului Mondial au jucat pentru cupa președintelui. Noi ,,proastele astea, rușinea tării" avem posibilitatea sa jucam Turneul Preolimpic.


Știu ca fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: ca voi nu aveți idee ce simțim Noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem Noi, nu aveți idee că după un meci cât de puțin dormim Noi,nu aveți idee câte dureri avem Noi.


Noi ,,rușinea tării" am trecut prin multe de-a lungul anilor Noi am simțit durere, noi am căzut și ne-am ridicat, Tot Noi am fost și anul trecut tot Noi am fost la bine dar tot Noi suntem la greu, Cât este de simplu să stai în fata televizorului și să ne criticați și nu numai, să ne jigniți în multe feluri, eu vă întreb pe voi cei care știți Tot și despre Toate, voi nu aveți copii? Sau, nu vă gândiți ca într o zi veți avea și poate unii vor fi în locul nostru, va gândiți puțin la lucrul acesta, va gândiți ce va simți copilul vostru?


PS: Nu spun ca noi suntem multumite, sigur se putea mai mult, sigur ca ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigura ca vom reveni mai puternice, pentru ca Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi.


Cu stima si respect!”, a scris Pintea pe Facebook.

Victor Ciutacu a comentat reacția ei:

”Ia hai, vedeta lu' pește prăjit, mai subțire cu fițele și revoltele patetice! Sunteți de râsul curcilor, băgați capu-n pământ, nu bombați pieptul a fală. Și, dacă nu vă e jenă de prestațiile voastre demne de jumătatea secolului trecut, măcar aveți bunul simț să recunoașteți că ați făcut-o de oaie pe foarte mulți bani plătiți de contribuabilii ăia care, să vezi minune, au pretenții de la voi. Și cărora ar trebui să le prezentați în genunchi scuze. V-a îndopat statul, într-o țară pe buza crizei economice majore, cu bani ca pe gânsaci și v-a dat condiții de prințese, iar voi, după prestațiile dezastruoase, vreți covor de flori și care alegorice la Otopeni?”, a scris Ciutacu pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel