Ciubuc (AUR) cere armata obligatorie și minarea podurilor. Bogdan Chirieac, banc cu Putin: O autostradă nu le-au făcut şi americanii ăia...

Ciubuc (AUR) cere armata obligatorie și minarea podurilor. Bogdan Chirieac, glumă tare, la Realitatea Plus: Mai bine să și râdem / Foto: Pixabay
Ciubuc (AUR) cere armata obligatorie și minarea podurilor. Bogdan Chirieac, glumă tare, la Realitatea Plus: Mai bine să și râdem / Foto: Pixabay

Analistul Bogdan Chirieac a făcut o glumă tare în direct la Realitatea Plus, după ce deputatul AUR Ciprian Ciubuc a cerut mai multe măsuri în contextul escaladării tensiunilor dintre Rusia și Ucraina. 

Ciprian Ciubuc, deputat AUR în Parlamentul României, a reacționat după ce Rusia a cerut retragerea forțelor NATO din România și Bulgaria. Acesta a propus mai multe măsuri pe care le consideră urgente. Printre acestea se numără armata obligatorie pentru toți bărbații de până la 40 de ani și minarea podurilor dinspre granița de este. Analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns cu un banc când a fost întrebat cum vede propunerile. 

"Astea-s nebunii, pur și simplu. Mai bine să și râdem, spunem bancul ăla că a hotărât Putin să vină la București să invadeze România și zice: "Perfect în două ore ajungem la București, da apoi până la Arad facem trei zile. Americanii ăia nu le-au făcut și lor o autostradă". Deci, mai bine venim cu chestii din astea decât cu aberații de la domnul deputat, de unde este domnia sa...", a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea Plus. 

Lista cu măsuri aberante propusă de parlamentarul Ciubuc

Vă prezentăm mai jos postarea cu măsurile dorite de Ciprian Ciubuc, parlamentar AUR: 

"Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni în contextul disensiunilor NATO-Rusia:

Măsuri militare urgente:

- Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!)

- Convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți.

- Șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime de-a lungul frontierei flancului estic.

- Toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere.

Măsuri sociale urgente:

- Tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an!

- Dotarea armatei române, cu armament nou nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-a plătit la sf. 2022 pe 33 de avioane vechi de 40 de ani.

- Tăierea subvențiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an.

- Reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputați! 466 sunt prea mulți, 166 parlamentari în plus - 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru.Hartă: Asta e țara mea întreagă, asta am învățat la școală !" a scris Ciubuc pe Facebook. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel