EXCLUSIV  Cine este George Leca, cel care l-a înlocuit pe Ivan Patzaichin la conducerea Consiliului care alege Guvernatorul Deltei Dunării. Avem CV-ul lui

Sursa: Linkedin George Leca
Sursa: Linkedin George Leca

Dacian Cioloş, copreşedintele USR-PLUS, a anunţat că Ivan Patzaichin a decis să se retragă de la conducerea echipei care va alege Guvernatorul ARBDD. În locul său, la şefia Consiliului Consultativ a fost numit George Leca, expert în management de proiecte. 

Dacian Cioloş a şi explicat de ce Ivan Patzaichin a decis să facă un pas în spate, după ce în presă s-a zvonit că ar fi fost ameninţat. 

"Nu știu să fi fost amenințat, dar Ivan Patzaichin nu face politică. E un om care s-a implicat să îmbunătățească lucrurile în deltă. Nu e obișnuit omul, pentru că el e o icoană a României acum, deci nu a fost obișnuit să fie luat la hăituială de cineva care probabil are alte interese. Nu știu cine l-a atacat. Și nici nu, mă rog, nu ăsta era obiectivul nostru. Ivan Patzaichin și asociația Ivan Patzaichin sunt implicați în acest proces. Noi îi propusesem să asigure lead-ul, să conducă procesul acesta, după situația aceasta a preferat să nu mai fie acolo în frunte, dar, până la urmă, funcționează", a declarat Dacian Cioloş pentru G4Media.

VEZI ŞI Delta Dunării, disputată politic. DEMISIE de la vârful USR după ce Ivan Patzaichin a fost JIGNIT. Se încearcă revenirea marelui campion

George Leca, numit la conducerea Consiliului Consultativ 

Pe 1 februarie, Dan Barna și Dacian Cioloș, copreședinții USR PLUS, au anunţat că primul pas pentru alegerea guvernatorului Deltei Dunării va fi constituirea unui Consiliu Consultativ, condus de George Leca, expert în Project Management, și cele mai importante organizații non-guvernamentale, instituții publice, actori care acționează în Deltă, fie că vorbim de asociații de pescari, asociații de protecția mediului, colectivitățile locale. Sarcina Consiliului va fi de a defini atât noul mandat de management al ARBDD, cât și elementele de competență pe care trebuie să le îndeplinească viitorul guvernator numit de USR PLUS.

Ionuţ Moşteanu, deputat USR PLUS, a explicat pentru DC NEWS cine este George Leca. 

"Este un facilitator mediator. Este venit exclusiv pe acest proces ca să adune părerile oamenilor în mod organizat. Vine din zona corporaţiilor, este specialist în procese şi proiecte. George Leca nu este şi nu a fost membrul vreunui partid politic şi nici nu a lucrat vreodată cu statul", a spus Ionuţ Moşteanu pentru DC NEWS. 

Absolvent al Facultăţii de Fizică de la Universitatea Bucureşti, George Leca a mai studiat managementul de programe şi proiecte în Scoţia (Edinburgh), afacerile pe internet în Plymouth, Marea Britanie, precum şi coaching pe managementul schimbărilor în SUA. 

Între 2008 şi 2014 a fost şeful departamentului de Management de Programe în cadrul programului de uz comun al infrastructurii de telecomunicaţii de către Orange şi Vodafone. Aşa cum afirmă chiar el în CV, "a coordonat direct un program cu un buget de 230 de milioane de euro în 2012". 

Este fondatorul Asociaţiei "Valori în Educaţie", ONG activ în 200 de şcoli în 2020 şi are dublă cetăţenie, română şi britanică. 

VEZI AICI CV-UL COMPLET. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel