Cesare Prandelli, antrenorul echipei Valencia CF, a demisionat

Italianul Cesare Prandelli, antrenorul echipei spaniole de fotbal Valencia CF, a demisionat, vineri, din funcție, după ce a obținut doar o victorie în opt etape în La Liga, transmite Reuters.

Prandelli este al șaptelea antrenor al liliecilor de când clubul a fost preluat de omul de afaceri singaporez Peter Lim, în mai 2014.

Tehnicianul italian a preluat echipa în octombrie și avea contract până în iunie 2018.

Cesare Prandelli a comunicat... decizia sa irevocabilă de a demisiona din funcția de antrenor, începând de vineri, se arată într-un comunicat al clubului, scrie Agerpres.

Salvador Voro Gonzalez, membru al staff-ului tehnic, va fi antrenor interimar în perioada următoare.

După o victorie cu Sporting Gijon (2-1), în meciul de debut al lui Prandelli, Valencia a pierdut patru și a remizat alte trei partide în La Liga, la care se adaugă o dublă victorie cu Leganes în Cupa Spaniei.

Valencia ocupă locul 17 (din 20 de echipe), cu 12 puncte din 15 etape (9 eșecuri), fiind deasupra zonei retrogradării doar grație golaverajului.

Prandelli venea la Valencia după ce lucrase la Fiorentina, Galatasaray și naționala Italiei, cu care a jucat finala la EURO 2012.

Cesare Prandelli, modelul în cariera de antrenor pentru Adi Mutu

Cesare Prandelli și Adrian Mutu au lucrat împreună la Fiorentina. Într-o declarație oferită anul acesta presei, Adrian Mutu susținea că Cesare Prandelli a fost antrenorul care i-a marcat cariera

”E o dorință mare să ajung antrenor pentru că-mi place, fac asta din pasiune și cu plăcere. Vreau să ajung ca Cesare Prandelli. E un antrenor pregătit, el m-a învățat să joc fotbal. Am lucrat cu mai mulți antrenori, dar el m-a ajutat cel mai mult”, spunea Mutu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel