Ceaiul-minune din coji de nucă. Toți fumătorii trebuie să știe acest lucru

Ceaiul din coji de nucă  este recomandat in special fumatorilor, dar poate fi folosit si de nefumatori, intrucat va avea un efect uimitor asupra intregului organism. 

Pentru fumători, ai nevoie de coaja de la o nuca si 300 de ml de apa. Pune intr-un ibric apa, apoi adauga peste apa cojile de la nuca. Fierbe continutul pana cand acesta scade la 200 de ml. Iti va fi foarte usor sa masori daca vei avea un ibric cu gradatie.

Asadar, dupa ce a scazut la 200 de ml, opreste focul. Lasa "ceaiul" sa se raceasca. Acesta se consuma rece.

Consumat zilnic, pe stomacul gol, timp de 30 de zile, acest remediu va avea un efect uimitor asupra plamanilor, reusind sa elimine substantele nocive acumulate in timp prin intermediul fumatului. Totodata acest amestec va elimina si blocajele arterelor, imbunatatind fluxul de sange ceea ce va duce la imbunatatirea functionarii inimii, stiind mai ales faptul ca micsorarea arterelor este adeseori un semn al otravirii cronice cu nicotina.

Este indicat sa nu opresti consumul acestui "ceai" dupa cele 30 de zile, deoarece el contribuie in timp la reglarea tensiunii si la eliminarea anginei pectorale.

Remediu împotriva tusei

Ceaiul din coji de nuci poate calma tusea. O mână de coji de nucă pot fi puse într-un recipient, este adăugată apă şi pus la foc pentru a da în clocot. Ceaiul se bea cald, nu fierbinte, neîndulcit, îndulcit cu miere simplă sau cu miere cu lămâie.

Tratează ulcerul

Pentru a trata ulcerul este bine să faci un ceai a cărui concentraţie să fie mult mai puternică. Totodată, recomandarea este ca pe stomacul gol, bolnavul de ulcer să ia câteva linguriţe din acest ceai.

Sursă de calciu

Persoanele care consideră că au deficienţă de calciu pot recurge la varianta consumului constant de ceai din coji de nuci. Zilnic este indicat să beţi undeva între o jumătate de litru şi un litru din acest tip de lichid.

Pe lângă tratamentele oferite de cojile de nuci pentru consum intern, acestea pot fi folosite şi pentru tratamente externe. Se pot face frecţii uşoare sau să se aplice comprese din coajă de nucă verde în zonele cu varice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel