Ceai de coji de banane. PERICOL uriaș pentru sănătate

O nouă "știre" fără nicio valoare circulă pe Facebook: mai precis, ceaiul de coji de banane care te scapă de insomnie. Mai mult decât atât, presa deja a început să o preia și o prezintă despre o minune la îndemâna oricui.

Jurnalistul Val Vâlcu a scris un comentariu despre această știre pe care o găsiți pe mai multe site-uri așa-zise serioase: "O cretinătate prea mare chiar și pentru atotștiutorii de Facebook: ceaiul de coji de banane care te scapă de insomnie. Poate îți oferă somnul de veci. Bananele sunt cele mai chimizate plante, iar coaja geme de pesticide, sau mai pe românește otravă. Beți-o!".

Așadar, știm că bananele sunt produse într-un mod nesănătos pentru om și dăunător pentru mediul înconjurător, folosind o grămadă de chimicale nocive. După culegere, bananele sunt și spălate în apă cu clor. Înainte de a pleca din țara de origine, sunt date cu o chimicală pentru a-și păstra mai mult timp prospețimea. Ajunse în țara de destinație, bananele sunt coapte artificial prin gazare cu etilenă pentru a putea fi vândute în supermarketuri și piețe.

Mulți se întreabă dacă substanțele nu cumva ajung și în fruct... deci ce să mai vorbim despre coaja din care ni se propune să facem ceai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel