Caz ULUITOR la Galaţi. A primit SMS că are COVID-19, deşi nu s-a testat

Un bărbat din Galaţi a avut parte de surpriza vieţii, în plină pandemie.  A primit sms de la o clinică medicală că ar avea COVID-19, deşi nu s-a testat niciodată. 

"Noaptea la 22,36 am primit un SMS de pe un număr scurt prin care anunța că sunt pozitiv, eu nefacându-mi niciun test COVID. A urmat o bâlbâială a autorităţilor, atât a companiei care făcea analizele medicale, cât și a celor de la DSP pe care i-am sunat și i-am întrebat dacă sunt în baza lor de date ca fiind pozitiv COVID. Dacă testul nu avea cum să mi se facă, e clar că s-a greşit numărul sau probabil că cineva care chiar are COVID se plimbă liniştit printre noi.", a declarat bărbatul, conform Digi24.ro

Cum explică DSP situaţia 

"Noi am concluzionat că ar fi putut exista posibilitatea ca cineva să se fi folosit de numărul dumnealui de telefon sau la laboratorul unde domnul și-a făcut analizele să fi fost o eroare și cineva sa fi notat numărul lui de telefon pe o altă fișă de înregistrare.", a afirmat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi. 

Clinica de la care a venit SMS-ul se apără

„Compania noastră nu transmite rezultatele analizelor prin SMS, ci doar informează pacienții, prin intermediul acestui canal, cu privire la disponibilitatea rezultatelor analizelor efectuate în cadrul Laboratorului. SMS-ul apărut în spațiul public ca fiind trimis în numele companiei noastre nu a fost trimis de compania noastră”, arată clinica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel