Casnica Masterchef, SEXY și TOPLESS la plajă - FOTO

Fostul iubit al "Casnicei de la "Masterchef"" i-a facut un cadou ravnit de multe fete: silicoane - Buna cu sort, impecabila fara sutien!

Daca in bucatarie este adepta ingredientelor naturale, in privinta trupului sau, Andreea, sotia lui DJ Optick, a acceptat imbunatatirile artificiale ale chirurgiei estetice. De sase ani, ea poarta mandra o pereche de silicoane pe care nu se sfieste sa le expuna de fiecare data cand merge la plaja, dupa cum ne-au spus prietenele ei, scrie Cancan.

Silicoanele dateaza de pe vremea in care Andreea Moldovan, cunoscuta drept "Casnica de la "Masterchef"", era studenta la ASE si iubita unui afacerist bucurestean. "Are silicoane, i le-a pus un fost iubit. Unul Ionut, nu mai stiu sigur, ca a fost de mult, acum vreo 6 ani", ne-a spus o persoana din anturajul Andreei. Si cum nu-i deloc o fata rusinoasa, sotia lui DJ Optick nu si-a ascuns investitia, bronzandu-se in fiecare an topless, spun apropiatii. CANCAN a intrat in posesia catorva fotografii care sustin aceste marturii, realizate pe plaja, intr-una din vacantele petrecute de Andreea cu prietenii de familie.

Potrivit prietenelor sale, silicoanele nu sunt singurul "cadou" pastrat de Andreea de la fostii iubiti.

Astfel, ea conduce un Opel decapotabil primit de la un afacerist grec, mai in varsta, pe care l-a parasit imediat dupa ce l-a cunoscut pe Bogdan Moldovan, si poarta la mana un ceas cu diamante de la Ciro Castellano, cu care a avut o relatie scurta, de cateva luni. "Bogdan (n.r. - DJ Optick) nu i-a facut cadouri scumpe, el e calculat si cam zgarcit: in afara de inelul de logodna cu diamante si cateva vacante nu a rasfatat-o prea mult!", a povestit  o apropiata Andreei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel